Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ληστές πυροβόλησαν και σκότωσαν 70χρονη για να της πάρουν το αυτοκίνητο – Το βίντεο σοκάρει

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Σοκ στις ΗΠΑ από την εν ψυχρώ δολοφονία μιας 70χρονης για να της αρπάξουν το αυτοκίνητό της

Ενέδρα θανάτου σε μια 70χρονη γυναίκα την οποία δεν δίστασαν να πυροβολήσουν έστησαν δύο ληστές στις ΗΠΑ προκειμένου να της πάρουν το αυτοκίνητό της. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας και θύμα είναι η 70χρονη Ιβόν Ρούτζιχ η οποία βρισκόταν στο αυτοκίνητό της περιμένοντας να ανοίξει το μπακάλικο στο οποίο εργαζόταν.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνονται οι δύο ληστές που φορούσαν κουκούλες να βγαίνουν από ένα άλλο όχημα και να πλησιάζουν το αυτοκίνητο της άτυχης 70χρονης. Όπως φαίνεται όταν αυτή αντέδρασε δεν δίστασαν να την πυροβολήσουν και να την τραυματίσουν.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί και η αντίδραση της άτυχης ηλικιωμένης η οποία πάτησε γκάζι βάζοντας όπισθεν με το αυτοκίνητό της να πέφτει σε μια πινακίδα και να ακινητοποιείται. Τότε οι δύο ληστές που καταζητούνται, πλησίασαν εκ νέου το ΙΧ της 70χρονης και την πυροβόλησαν αρκετές φορές.

Η Ιβόν ήταν το πιο ευγενικό άτομο που έχω γνωρίσει δήλωσε άνθρωπος που γνώριζε την άτυχη γυναίκα. «Ήταν το πρόσωπο του καταστήματος μόλις έμπαινες μέσα. Έδινε σημασία σε κάθε άνθρωπο» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί κατέρρευσε τόσο γρήγορα ο αφγανικός στρατός απέναντι στους Ταλιμπάν:6 λόγοι για την πανωλεθρία