Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας έσπασε τη μύτη διαιτητή στις ΗΠΑ επειδή έσπρωξε το παιδί του

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Αίσθηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η αντίδραση ενός πατέρα ο οποίος έσπασε τη μύτη διαιτητή επειδή έσπρωξε το παιδί του

Κατηγορίες για επίθεση αντιμετωπίζει ένας 31χρονος πατέρας στις ΗΠΑ ο οποίος έσπασε τη μύτη διαιτητή σε αγώνα μπάσκετ στο οποίο έπαιζε το παιδί του. Η στιγμή της επίθεσης καταγράφηκε, μάλιστα, και σε βίντεο.

Όπως φαίνεται στα πλάνα ο 31χρονος Mark McLaughlin, όπως είναι το όνομα του πατέρα που κατηγορείται, εισέβαλε στο γήπεδο επειδή διαφώνησε με ένα σφύριγμα σε βάρος του παιδιού του και στη συνέχεια έσπρωξε τον 72χρονο διαιτητή με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στο παρκέ και να υποστεί κάταγμα στη μύτη του.

Ο πατέρας, πάντως, παραδόθηκε την επόμενη ημέρα και δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Σημειώνεται ότι ο 31χρονος είναι ύψους 1,98μ. και πρώην μπασκετμπολίστας.

«Ο κατηγορούμενος λόγω του μεγέθους του μπορεί να χτυπήσει με μεγάλη δύναμη. Ο κατηγορούμενος είναι προφανέστατα ανίκανος να διατηρήσει την ψυχραιμία του ακόμα και σε έναν χώρο γεμάτο από παιδιά και γονείς σε αγώνα μπάσκετ σχολικού πρωταθλήματος» ανέφερε στην δικογραφία για τον 31χρονο πατέρα ο εισαγγελέας.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι η «έκρηξη» του 31χρονου σημειώθηκε όταν ο γιος του έκανε ένα σκόπιμο φάουλ με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στο γήπεδο με τον 72χρονο διαιτητή κάποια στιγμή να ρίχνει το παιδί στο παρκέ προσπαθώντας να χωρίσει τους εμπλεκόμενους πριν στη συνέχεια να τον βοηθήσει να σηκωθεί όρθιος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Όλη η αλήθεια για το Καζακστάν: Το ουράνιο, τα όπλα και ο «γέρος» που κυβερνά τη χώρα

Τζόκερ: Πού συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο των 1.300.000 ευρώ - Είχε και 19 τυχερά «5αρια»

Survivor: Ο λόγος που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από το ριάλιτι επιβίωσης