Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Αστυνομικοί πυροβολούν εν ψυχρώ και σκοτώνουν έγκυο γυναίκα (video)

Newsbomb

Ένα νέο βίντεο αστυνομικής βίας από τις ΗΠΑ έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε τον Ιούλιο του 2014 και έρχεται τώρα στη δημοσιότητα, δύο αστυνομικοί πυροβολούν μια έγκυο γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Αϊντάχο των ΗΠΑ. Η 35χρονη Jeanetta Riley, με ιστορικό ψυχικών διαταραχών, βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο Sandpoint και κρατώντας ένα μαχαίρι άρχισε να φωνάζει πως θέλει να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, την απείλησαν με τα πιστόλια και στο τέλος την πυροβόλησα από απόσταση 3 μέτρων περίπου εν ψυχρώ, δίχως η ζωή τους να έχει απειληθεί, όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, αρχικά της φώναξαν να πετάξει το μαχαίρι, εκείνη αρνήθηκε και 15 δευτερόλεπτα αργότερα η Riley έπεσε νεκρή, έχοντας δεχθεί 5 σφαίρες από τα όπλα των αστυνομικών, μία εκ των οποίων την πέτυχε στην καρδιά.

Τραγική λεπτομέρεια πως τη γυναίκα είχε μεταφέρει στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Shane, προκειμένου οι γιατροί να αντιμετωπίσουν την κρίση της, καθώς επί πολλές ώρες η ίδια προσπαθούσε να βλάψει τον εαυτό της.