Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Συναυλία... 28 δευτερολέπτων έδωσε ο R. Kelly! (vid)

Newsbomb

Το live έγινε σε κλαμπ που χρέωνε εισιτήριο 100 δολαρίων!

Ο R. Kelly έδωσε μια παράσταση διάρκειας... 28 δευτερολέπτων και πέρασε περίπου μισή ώρα συζητώντας με θαυμαστές που πλήρωσαν 50 - 100 δολάρια για να τον δουν σε ένα κλαμπ στην πρωτεύουσα του Ιλινόι, Σπρίνγκφιλντ.

Ο τραγουδιστής της R&B δημοσίευσε ένα βίντεο στη σελίδα του στο Instagram ώρες πριν την εμφάνιση του στο Dirty South Lounge. Στο βίντεο, ο R.Kelly κάλεσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην είναι επικριτικά, λέγοντας ότι πρέπει να τραγουδήσει για να συγκεντρώσει χρήματα, ώστε να καλύψει τα νομικά έξοδα της δίκης για τις καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί WICS και WRSP μετέδωσαν ότι περίπου 100 άτομα βρέθηκαν στο κλαμπ χωρητικότητας 450 ατόμων για να δουν τον R. Kelly, ο οποίος έφθασε στη 1:30 τα ξημερώματα. Το κόστος του εισιτηρίου ήταν 100 δολάρια και μειώθηκε στα 50 δολάρια μόλις έφτασε ο τραγουδιστής.

Ο Kelly ευχαρίστησε τους θαυμαστές, τραγούδησε έναν στίχο από τραγούδι του και πέρασε περίπου 35 λεπτά βγάζοντας selfies και συζητώντας με τους θαυμαστές του

Κάποιοι θαυμαστές, σύμφωνα με τους τηλεοπτικούς σταθμούς είπαν ότι ήταν πολύ ακριβό το εισιτήριο και άλλοι υποστήριξαν ότι διαχωρίζουν τις κατηγορίες από τον καλλιτέχνη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στο Αιγαίο: Επιβάτης έπεσε από το πλοίο μεταξύ Τήνου και Άνδρου - Αγωνιώδεις έρευνες

Χαμός στον ΣΚΑΪ: Απίστευτο «ξέσπασμα» Οικονόμου - Δείτε τι έκανε ο παρουσιαστής