ΚΥΠΡΟΣ

Απίστευτο: Μετεωρολόγος στην Κύπρο μιλούσε ταυτόχρονα σε δύο κανάλια (vid)

Απίστευτο: Μετεωρολόγος στην Κύπρο μιλούσε ταυτόχρονα σε δύο κανάλια (vid)

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα της Κύπρου, με τον διευθυντή της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στην Κύπρο να βγαίνει ζωντανά σε δύο κανάλια ταυτόχρονα και να δημιουργείται μπάχαλο με τις ερωτήσεις, στην καλύτερη στιγμή της κυπριακής τηλεόρασης!

Ο διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου, Κλεάνθης Νικολαΐδης, εμφανίστηκε μέσω Skype στον ALPHA (Κύπρου), για να πει τα τελευταία νέα του καιρού ενώ ταυτόχρονα βγήκε ζωντανά στον «αέρα» και του ΡΙΚ, τηλεφωνικά! Τα δύο κανάλια, δηλαδή, είχαν για μερικά λεπτά τον κ. Νικολαΐδη να λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα, την ίδια στιγμή.

Μάλιστα κατά την εμφάνιση στο ΡΙΚ, ακουγόταν ο αντίλαλος του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου και της Στέλλας Στυλιανού, που του εναπόθεταν διάφορες ερωτήσεις.

Λόγω του ότι οι ερωτήσεις και των τεσσάρων δημοσιογράφων ήταν περίπου οι ίδιες, ο μετεωρολόγος στην Κύπρο προσάρμοζε τις απαντήσεις του, ώστε να απαντά και στα δύο κανάλια αναφέρει το alphanews.live.

Ο κ. Κωνσταντίνου προσπαθούσε να μην γίνει αντιληπτός, πράγμα το οποίο δεν κατάφερε, αφού οι δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και το ανέφεραν ζωντανά στην εκπομπή για να ενημερώσουν τους τηλεθεατές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χαμός με τις πενταψήφιες απάτες με SMS - Τι αλλάζει μετά τις υπέρογκες χρεώσεις

Σχετικές ειδήσεις