ΚΥΠΡΟΣ

Άγριο πιστολίδι στη Λεμεσό: Μαρτυρία κατοίκων στο Newsbomb Κύπρου (pics)

Άγριο πιστολίδι στη Λεμεσό: Μαρτυρία κατοίκων στο Newsbomb Κύπρου (pics)

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Κύπρου από το νέο περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στην έξαρση της εγκληματικότητας

Η περιοχή Ύψωνα και Πολεμιδιών (γειτονικές περιοχές) της επαρχίας Λεμεσού, έζησαν μια δραματική νύχτα το βράδυ του Σαββάτου όταν γύρω στις 11:00 μ.μ ακούστηκαν πυροβολισμοί ενώ σε πολύ λίγο ακούστηκαν και οι πρώτες σειρήνες του ασθενοφόρου που κατέφθασε στη σκηνή.

Η είδηση για την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και δραστών, οι οποίοι δεν δέχθηκαν να συμμορφωθούν στον έλεγχο της αστυνομίας και τράπηκαν σε φυγή, ήταν πλέον γεγονός.

Μετά τον τραυματισμό των δύο αστυνομικών και την εγκατάλειψη του ύποπτου αυτοκινήτου σε κατοικημένη περιοχή στα Πολεμίδια, προκάλεσε τον φόβο στους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι παρακολουθούσαν έντρομοι την γειτονιά τους να «γεμίζει» με περιπολικά, αστυνομικούς, όπλα και σφαίρες ψάχνοντας για τους δράστες.

Ωστόσο την επομένη μέρα, και πιο συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής λίγο μετά τις 9:00π.μ, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν τον πρώτο-τραυματισμένο από σφαίρες- δράστη ο οποίος για ένα ολόκληρο βράδυ κρυβόταν σε σταθμευμένα φορτηγά που βρίσκονταν σε ένα από τα χωράφια της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες στο Newsbomb.com.cy

Σχετικές ειδήσεις