VIDEO & PHOTOS

MEDIA

«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα! Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο; (video+pics)

«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα! Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο; (video+pics)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» που γυρίζονται εδώ και λίγες μέρες. Τι θα δούμε αλήθεια τη νέα σεζόν;

Στον β’ κύκλο της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα οι ρόλοι αντιστρέφονται.

Όπως αποκαλύπτεται στον δεύτερο κύκλο της σειράς που θα παρακολουθούμε σύντομα στις οθόνες μας, η «γυναίκα χωρίς όνομα» είναι η Κάτια.

Η ίδια, για να εξιλεωθεί, θυσιάζεται για την κόρη της και μπαίνει φυλακή για ένα έγκλημα που έκανε η Μαρίνα.

Η τελευταία αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Κάτιας, χωρίς ακόμη να γνωρίζει ότι αυτή είναι η πραγματική της μητέρα. Η ζωή δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη Μαρίνα και την Κάτια να είναι μαζί αλλά η μοίρα θα τις χωρίσει ξανά…

Όπως καταλαβαίνετε, οι εξελίξεις στη σειρά πρόκειται να είναι καταιγιστικές και οι ήρωες θα περάσουν ξανά μέσα από φουρτούνες και δράματα.

Να θυμίσουμε ότι το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου ενώ τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Βίκυ Μανώλη και Λίνος Χριστοδούλου.

Στην πολυαναμενόμενη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Αλέξανδρος Σταύρου, Στράτος Τζώρτζογλου, Κώστας Καζανάς, Κώστας Φαλελάκης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Παναγιώτης Νάτσης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Αντώνης Βλοντάκης, Ιβάν Σβιτάιλο, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Εριέττα Μανούρη. Στον ρόλο της «Ιωάννας», η Δανάη Σκιάδη και στον ρόλο της «Μάρθας» είναι η Ταμίλα Κουλίεβα.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της σειράς για τον δεύτερο κύκλο.

Πηγή: Gossip-tv.gr