PHOTOS

MEDIA

GNTM Spoiler: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα (25/11) από το παιχνίδι

GNTM Spoiler: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα (25/11) από το παιχνίδι

GNTM Spoiler: Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο έντονος γίνεται ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις καλλονές που συμμετέχουν στο ριάλιτι μοντέλων!

Και αυτό γιατί πλέον πάμε κατευθείαν για τελικό μιας και πλέον οι κοπέλες είναι εννέα. Όλα τα κορίτσια βάζουν τα δυνατά τους και δίνουν σε κάθε δοκιμασία τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να φτάσουν ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

Όμως, και σήμερα Δευτέρα (25/11) θα έχουμε μία ακόμα δοκιμασία αποχώρησης και ένα κορίτσι που θα δει την πόρτα εξόδου του παιχνιδιού.

Οι νεαρές κοπέλες θα χρειαστεί να περάσουν πράγματι από μία δύσκολη δοκιμασία αφού θα χρειαστεί να αναρριχηθούν με σχοινί σε τοίχο και να φωτογραφηθούν εκεί πάνω. Κάτι που θα τις δυσκολέψει ιδιαίτερα, τις περισσότερες τουλάχιστον καθώς η Βίκυ Καγιά θα έρθει στη δύσκολη θέση να πρέπει να φωνάξει στον... τάκο μερικά από τα κορίτσια-φαβορί!

Μία όμως θα φύγει τελικά και η αλήθεια είναι πως η αποχώρησή της αποτελεί έκπληξη καθώς το συγκεκριμένο κορίτσι θεωρούταν φαβορί για την τελική τριάδα.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποια καλλονή πρόκειται...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στο Χόλιγουντ: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας - Ήταν μόλις 38 ετών (pics)

Συντάξεις: Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά έως και 10.560 ευρώ