PHOTOS

MEDIA

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τα στοιχεία που καίνε τον Νίκο και η δίκη του Φώτη που πλησιάζει (photos)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τα στοιχεία που καίνε τον Νίκο και η δίκη του Φώτη που πλησιάζει (photos)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η δίκη του Φώτη πλησιάζει και η Μαρίνα είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να τον αθωώσει... 

 

Έτσι, ψάχνει στοιχεία για το παρελθόν του Νίκου και τη βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στις συντρόφους του. Ακόμη, η Κλειώ προδίδει τον πατέρα της και τον καταδίδει στην Αστυνομία.

Μάρθα και ο Νίκος δεν θα ησυχάσουν αν δεν βγάλουν μια για πάντα από τη μέση την Κάτια. Και αυτό θα το καταφέρουν μόνο εάν εμπλέξουν και τον Αργύρη στο σχέδιο τους καθώς δεν θέλουν να τους υποψιαστεί κανείς. Έτσι, του στήνουν παγίδα, προκειμένου να του φορτώσουν τον φόνο της Κάτιας. Η Μάρθα καταφέρνει να εξασφαλίσει την ύπαρξη των δαχτυλικών του αποτυπωμάτων στο όπλο του εγκλήματος και προχωρά στην επόμενη φάση. Μάλιστα, συμφωνούν με τον Νίκο πως η κατάλληλη μέρα για να επιτεθούν στην Κάτια είναι η ημέρα του γάμου της Έλλης με τον Άρη.

Την ίδια στιγμή, όμως, και ενώ η Μαρίνα παίρνει τις απαραίτητες προφυλάξεις προκείμενου να εξασφαλίσει πως η μητέρα της είναι ασφαλής, η ίδια ετοιμάζεται και για τη δίκη του Φώτη, η οποία ξεκινά σε λίγες ημέρες. Η κοπέλα είναι σίγουρη πως πρόκειται για μία σκληρή δίκη και η ελευθερία του Φώτη εξαρτάται απόλυτα από την ίδια και τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της. Ο Φώτης μαθαίνει πως η δίκη του θα γίνει γρήγορα και ο Μιχάλης με τη Μαρίνα προσπαθούν να βρουν αποδείξεις για την αθωότητα του. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Κλειώ προσπαθεί να πείσει τον Νίκο να μην το σκάσει στο εξωτερικό, όπως τον συμβουλεύει η Μάρθα.

Η κοπέλα, μάλιστα, αναγκάζεται να προδώσει τον πατέρα της και ενημερώνει την Αστυνομία για το πού βρίσκεται. Ο Νίκος, όμως, καταφέρνει και ξεφεύγει από τον αστυνόμο με τη βοήθεια της Μάρθας. Παράλληλα, η Μαρίνα και ο Φώτης αγχώνονται για τη δίκη του που πλησιάζει, καθώς δεν έχουν στα χέρια τους κανένα αθωωτικό στοιχεία και τότε εκείνη του προτείνει μια λύση, που όμως τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

Η Μαρίνα σχεδιάζει να αμφισβητήσει την αξιοπιστία των εξετάσεων DΝΑ που ενοχοποιούν τον Φώτη αλλά και να αποσπάσει από τις πρώην συντρόφους του Νίκου καταθέσεις που θα -αποδείξουν στο δικαστήριο την κακοποιητική συμπεριφορά του κατ' εξακολούθηση. Κι ενώ η Κλειώ παραδέχεται στον Κωστή πως έκανε λάθος που υπερασπίστηκε τον πατέρα της, ο Φώτης τούς προειδοποιεί ότι ο Νίκος μπορεί να κάνει την επανεμφάνιση του κατά τη διάρκεια του επικείμενου γάμου της Έλλης…

Πηγή: gossip-tv.gr