MEDIA

Απίστευτο: Έλληνας παρουσιαστής παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε εφαρμογή για ερωτικές γνωριμίες (pics)

Απίστευτο: Έλληνας παρουσιαστής παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε εφαρμογή για ερωτικές γνωριμίες (pics)

Με αφορμή τη νέα viral πρόκληση του «Dolly Parton Challenge» που κυκλοφορεί τελευταία στα social media ο γνωστός παρουσιαστής… καρφώθηκε...

Φρενίτιδα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα social media με το λεγόμενο «Dolly Parton Challenge». Σύμφωνα με αυτό διάσημοι και μη αποκαλύπτουν ποιες φωτογραφίες θα έβαζαν στο προφίλ τους στα Facebook, Instagram, LinkdIn και Tinder.

Τη νέα viral πρόκληση που κυριαρχεί στα κοινωνικά δίκτυα ξεκίνησε η 74χρονη τραγουδίστρια Ντόλι Πάρτον, με πολλούς celebrities να έχουν ακολουθήσει από τότε, οι οποίοι «αποκάλυψαν» τα πορτρέτα που θα έβαζαν ως φωτογραφία προφίλ στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

Στην πρόσκληση αυτή τις φωτογραφίες του ανάρτησε και ένας πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής ο οποίος για να… διαφοροποιηθεί έβαλε μια φωτογραφία για όλα τα social γράφοντας παράλληλα στην λεζάντα «True Story» (Αυτή είναι η πραγματικότητα). Η ανάρτηση του προκάλεσε πολλά αστεία σχόλια μεταξύ των οποίων και της Ναταλίας Γερμανού που αναρτήθηκε: «τι true story; Έχεις tinder;» Ο συνάδελφός της απάντησε προς έκπληξη όλων: «Παλιά…»

Δείτε στην gallery ποιος είναι ο παρουσιαστής και την ανάρτησή του:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Νέος κοροναϊός: Τα συμπτώματα, η μετάδοση και οι κίνδυνοι - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Νέα Ερυθραία: Τρόμος για Γαρμπή - Σχοινά – Ένοπλη ληστεία στο σπίτι τους

Σχετικές ειδήσεις