MEDIA

Μίλτος Πασχαλίδης: «Πίσω από κάθε προβεβλημένο συνάδελφο υπάρχουν 30-40 οικογένειες»

Μίλτος Πασχαλίδης: «Πίσω από κάθε προβεβλημένο συνάδελφο υπάρχουν 30-40 οικογένειες»

Οι καλλιτέχνες είναι αντιμέτωποι με το φάσμα της παρατεταμένης ανεργίας εξαιτίας του κορoνοϊού. Γι’ αυτό και εδώ και λίγες ημέρες αποφάσισαν να κινητοποιηθούν προκειμένου να στείλουν το μήνυμα που θέλουν σε όσους πρέπει να ακούσουν για να κάνουν κάτι.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για τη σιωπηλή διαμαρτυρία και τις προτάσεις που πρόκειται να καταθέσουν οι καλλιτέχνες για να επαναλειτουργήσει ο κλάδος.



«Δεν είναι μόνο οι προβεβλημένοι συνάδελφοι που βλέπετε και σκέφτεται κάποιος πιθανόν «εντάξει μωρέ αυτός δεν έχει ανάγκη». Πίσω από τον κάθε προβεβλημένο συνάδελφο, ο οποίος πιθανόν να αμείβεται πολύ καλά, υπάρχουν 30-40 οικογένειες που εργάζονται για να στηθεί μια παραγωγή που τώρα είναι όλοι άνεργοι» είπε μεταξύ άλλων ο Μίλτος Πασχαλίδης, εκφράζοντας την ανάγκη που υπάρχει για τον συγκεκριμένο κλάδο.

Μην ξεχνάμε, ότι πολλοί καλλιτέχνες, με όπλο τους τα social media, ξεκίνησαν τη σιωπηλή διαμαρτυρία τους με τίτλο Support art workers (Υποστηρίξτε τους καλλιτέχνες) για να κάνουν σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να υπάρξει μέριμνα για τον συγκεκριμένο κλάδο από την πολιτεία.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, δεσμεύτηκε ότι με βάση την πρόταση της επιτροπής λοιμωξιολόγων θα αναζητηθούν άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσης, όπου μία από αυτές μπορεί να είναι οι ανοιχτές πολιτιστικές εκδηλώσεις, έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα τήρησης των μέτρων.

Δείτε όσα είπε στο video που ακολουθεί:

Πηγή: Gossip-tv.gr