MEDIA

Survivor: Η «επιστροφή» της Σαλαγκούδη και τα κλάματα της Μαριαλένας – Αυτές είναι οι νέες ομάδες

Survivor

Survivor: «Μεταγραφές» στο ριάλιτι επιβίωσης και νέες ομάδες -ξανά- στον Άγιο Δομίνικο

Ανακατεύτηκε η τράπουλα στο Survivor και στο επεισόδιο της Κυριακής (4/4), οι δύο ομάδες άλλαξαν για δεύτερη φορά, με αρκετές «μεταγραφές» παικτών για τις δύο νέες ομάδες.

Αρχικά είδαμε τις ομάδες να αγωνίζονται όπως τις γνωρίζαμε μέχρι τώρα με έπαθλο το φαγητό και τους μπλε να παίρνουν ακόμα μία νίκη (10-3).

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός έριξε τη «βόμβα» στους παίκτες, λέγοντας πως το βράδυ θα ακολουθήσει έκτακτο συμβούλιο του νησιού και εκεί θα αλλάξουν και πάλι οι ομάδες.

Εκεί, πριν ανακοινωθούν οι νέες συνθέσεις, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την επιστροφή στο παιχνίδι της... Ανθής Σαλαγκούδη! Στο άκουσμα «πάγωσε» όλος ο Άγιος Δομίνικος, ωστόσο αποδείχθηκε τελικά πως ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο.

Στις νέες ομάδες, οι Ελευθερία Ελευθερίου, Αλέξης Παππάς και Σάκης Κατσούλης πέρασαν στους κόκκινους και στους μπλε οι Παύλος Γαλακτερός, Ελένη Χαμπέρη, Κώστας Παπαδόπουλος και Γιώργος Κόρομι. Έντονα φορτισμένοι οι Σάκης και Μαριλένα που χωρίστηκαν, με τη γυμνάστρια να ξεσπά σε λυγμούς.

Κόκκινη ομάδα

Μπλε ομάδα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λιανεμπόριο: Σηκώνει σήμερα ρολά με αυστηρά μέτρα - Έκτακτο επίδομα για τις κλειστές επιχειρήσεις