MEDIA

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αινιγματική ανάρτηση για το φως και το σκοτάδι μετά τον καβγά με την Καινούργιου

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αινιγματική ανάρτηση για το φως και το σκοτάδι μετά τον καβγά με την Καινούργιου

H Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες ώρες μετά τον «πόλεμο» που ξέσπασε στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη, με την Κατερίνα Καινούργιου.

Μια νέα τηλεοπτική κόντρα μεταξύ της Ιωάννας Μαλέσκου και της Κατερίνας Καινούργιου είδαμε χθες, με αφορμή το ρεπορτάζ για το μέλλον της εκπομπής «Love It», το οποίο ανέφερε οτι λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης θα μεταφερθεί για το Σαββατοκύριακο.

Λίγες ώρες μετά την «on air» τηλεοπτική κόντρα τους, με την Κατερίνα Καινούργιού, η Ιωάννα Μαλέσκου κατά τη διάρκεια της βραδινής βόλτας στη θάλασσα, αφήνει πολλά ερωτήματα με μια αναρτησή της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, ανεβάζοντας ένα video story, με φόντο την θάλασσα και το φεγγάρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε «το σκοτάδι δεν καταστρέφει το φως. Το οριοθετεί». Ποιο πρόσωπο είναι το φεγγάρι και ποιο το φως, για την Ιωάννα Μαλέσκου;

Η «on air» τηλεοπτική κόντρα της Ιωάννας Μαλέσκου με την Κατερίνα Κανούργιου

Η αρχή έγινε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όταν προβλήθηκε ρεπορτάζ που θέλει την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου να μετακομίζει στο Σαββατοκύριακο και τη θέση της να παίρνουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα λόγω των πολύ χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που σημειώνει.

Κατά την έναρξη της εκπομπής της, η Ιωάννα Μαλέσκου ενημερώθηκε από τους συνεργάτες της για το θέμα αυτό και όπως φάνηκε έγινε έξαλλη!

«Δεν ξέρω αν θα είναι οι αλλαγές εσωτερικές. Συγνώμη μου συγκρίνεις τώρα την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη; Για να καταλάβω... Το είπε και η Κατερίνα αυτό; Μου κάνει εντύπωση γιατί είχαμε καλές σχέσεις ή νόμιζα ότι είχαμε καλές σχέσεις. Θα το δω κιόλας το απόσπασμα γιατί ακόμα δεν έχω προλάβει. Σήμερα με περίμενε και η κάμερα από την εκπομπή της. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί με ρώτησε ο νεαρός αν έχω κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά για την Μπελούτσι... Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, υπάρχει κι αυτό. Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν ξεχνά», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Την ώρα μάλιστα που η Ιωάννα Μαλέσκου απαντούσε στην Κατερίνα Καινούργιου, η δεύτερη ενημερωνόταν για τα όσα έλεγε η ίδια και οι συνεργάτες της στον αέρα του ΣΚΑΙ και θέλησε να πάρει θέση.

«Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές. Δε ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ που την μετέφερε στον αέρα ο Χάρης. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια… Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα… Μιλάει για μικροπρέπεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και αυτοί που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Ρόδος: «Φοβόμασταν, είχαμε κακό προαίσθημα» - Μιλούν οι γονείς και η αδερφή της 31χρονης

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε για το «κόψιμο» της εκπομπής της - Η απάντηση στην Καινούργιου

Κορονοϊός: Έκρηξη κρουσμάτων σε παιδιά - Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τα σχολεία