MEDIA

Κομάντα και Δράκοι: Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις – Τι αποκάλυψε ο Βασίλης Μπισμπίκης

Κομάντα και Δράκοι
Κέρδισε τις εντυπώσεις η νέα σειρά του Mega
Mega

Κομάντα και Δράκοι: Το νέο σίριαλ του Mega έχει κλέψει την παράσταση και ένας από τους πρωταγωνιστές, ο Βασίλης Μπισμπίκης, αποκαλύπτει πως θα ακολουθήσουν ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις στη συνέχεια.

Η πρεμιέρα της νέας σειράς «Κομάντα και Δράκοι», έκανε… πάταγο και τράβηξε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η διαφορετικότητα της σειράς «τρέλανε» τα social media, ενώ ο «Ντόντο» έγινε με το καλημέρα ο πλέον αγαπημένος χαρακτήρας όλων.

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, ο Βασίλης Μπισμπίκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και υποστήριξε πως η «μαγεία» στο «Κομάντα και Δράκοι» είναι ότι το 95% του καστ δεν αποτελείται από ηθοποιούς.

«Τα παιδάκια αυτά φυσικά και δεν είναι ηθοποιοί. Το 95% του καστ, που έχει κάνει ο Παπαδουλάκης δεν είναι ηθοποιοί. Όλοι όσοι παίζουν, οι Κρητικοί, οι Δράκοι, οι ληστές, ο Ντόντος και τα παιδάκια δεν είναι ηθοποιοί. Αυτή είναι η μαγεία και η ευφυΐα του Θοδωρή. Το έχει πάρα πολύ με τα παιδιά, το έδειξε και τότε που κάναμε την "Λέξη που δεν λες" και το δείχνει και τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως «Πιστεύω ότι αυτό το κομμάτι, το ακατέργαστο, που έχουν αυτοί οι μη ηθοποιοί, τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες, στην υποκριτική είναι άψογο, πολύ πιο αληθινό από πολλούς άλλους ηθοποιούς», ενώ για τον δικό του ρόλο πρόσθεσε: «Ο ρόλος, που ερμηνεύω στην σειρά δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο. Είναι θετικός ήρωας, την αγαπούσε την γυναίκα του, η οποία έχει φύγει, αλλά έχει τύψεις και ενοχές».

Κλείνοντας, ο Βασίλης Μπισμπίκης προχώρησε και στην αποκάλυψη πως το «Κομάντα και Δράκοι» επιφυλάσσει εκπλήξεις στους τηλεθεατές. «Η σειρά έχει πολύ δρόμο και πραγματικά, υπάρχουν επεισόδια που θα είναι έκπληξη για τον θεατή. Είναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο σίριαλ που έχει γυριστεί εώς τώρα. Από σενάριο, από υποκριτική και ηθοποιούς είναι πάρα πολύ δυνατό και θα φανερώνονται πράγματα που θα κάνουν τον θεατή να μπαίνει σιγά-σιγά ακόμα πιο πολύ μέσα στην ιστορία», σχολίασε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξύπνησε ο 6χρονος Φώτης: Τα δάκρυά του και το πρώτο που ζήτησε από τους γιατρούς

Πέτρος Φιλιππίδης: Παραιτήθηκε ο Θέμης Σοφός από την υπόθεση

Έγκλημα στη Ρόδο: Αδιανόητες δηλώσεις του θείου του 40χρονου - «Δεν είστε όλες θύματα»