MEDIA

Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Newsbomb.gr: Η σχέση μου με τον Σάκη είναι πλέον ξεκάθαρη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Newsbomb.gr: Η σχέση μου με τον Σάκη είναι πλέον ξεκάθαρη

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης παραχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη του Survivor στο Newsbomb.gr - Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τη σχέση της με τον νικητή του Survivor, Σάκη Κατσούλη, αλλά και για την εμπειρία της μέσα στο παιχνίδι.

Τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τη γνωρίσαμε μέσα από το Survivor 4 όπου ήταν μια παίκτρια που από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε στο παιχνίδι με τις αθλητικές της ικανότητες, ήταν μία από τις καλύτερες γυναίκες που πέρασαν ποτέ από τους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου, γι' αυτό άλλωστε έφθασε έως τον ημιτελικό κατακτώντας την τρίτη θέση στο ριάλιτι.

Είναι σίγουρα μια παίκτρια που έχει συζητηθεί όσο τίποτα, τόσο για το γυμνασμένο της κορμί και τις αποδόσεις της στα αθλήματα, όσο και για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, με τον οποίο στο παρελθόν ήταν μαζί.

Η Μαριαλένα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε φυσική αγωγή στα ΤΕΦΑΑ, στο παρελθόν είχε εργαστεί ως personal trainer σε γυμναστήρια. Έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και η καλύτερη στιγμή της καριέρας της ήταν όταν κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της.

Η πιο συζητημένη παίκτρια του Survivor, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Newsbomb.gr, εξηγώντας πως είναι να επιβιώνεις στην άλλη άκρη της γης χωρίς να έχεις καμία επαφή με τον έξω κόσμο. Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και τι σχέδια έχει για το άμεσο μέλλον.

Η συνέντευξη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Newsbomb.gr:

Είδαμε πως ήσουν αδιαμφισβήτητα η καλύτερη παίχτρια στο φετινό survivor φτάνοντας μέχρι τον τελικό και πως δέθηκες αρκετά με τον Άγιο Δομίνικο, σου ήταν δύσκολο να προσαρμοστείς επιστρέφοντας στην Αθήνα μετά το παιχνίδι;

Στο Survivor κατάφερα να φτάσω έως τον ημιτελικό, αυτό σημαίνει ότι έμεινα στον Άγιο Δομίνικο, για 7 ολόκληρους μήνες. Η επιστροφή μου στην Αθήνα, ήταν μια δύσκολη προσαρμογή, γιατί είχα να αντιμετωπίσω την τρέλα της καθημερινότητας. Όσο να ναι στο νησί, τα προβλήματα μας ήταν μηδαμινά μπροστά σε αυτό που επικρατεί, ειδικά στην περίοδο του κoρονοιου. Περίμενα πάρα πολύ να έρθει η μέρα της επιστροφής γιατί είχα πίσω τους δικούς μου ανθρώπους και στην πραγματική μου ζωή. Παρόλα αυτά θα το έκανα ξανά και ξανά.

Περίμενες όλη αυτή την αγάπη από τον κόσμο; Πώς το διαχειρίζεσαι;

Όταν βγήκα είχα πάθει μεγάλο σοκ, μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει. Η αγάπη του κόσμου είναι αυτό που με κάνει ακόμα πιο δυνατή, να συνεχίσω να είμαι κοντά σε όσους με στήριξαν. Θέλω να τους το ανταποδώσω δίπλα.

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον; Σου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις;

Η αλήθεια είναι ότι είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις μετά την επιστροφή μου, όμως θέλω να επικεντρωθώ στη γυμναστική που αγαπώ και έχω σπουδάσει κιόλας. Ήδη ετοιμάζω το δικό μου site με video γυμναστικής και στη συνέχεια με το καλό θα ανοίξω και το δικό μου γυμναστήριο.

Τελικά είστε κάτι παραπάνω από φίλοι με τον Σάκη; Ο ίδιος έτσι είπε

Τη δεδομένη στιγμή, είναι άλλες οι προτεραιότητες όποτε τα προσωπικά τα έχουμε αφήσει στην άκρη, έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα μετά το παιχνίδι. Η οποία σχέση με το Σάκη είναι ξεκάθαρη πλέον, άλλωστε τα έχουμε πει, έχει χτιστεί σε βαθιά θεμέλια μέσα στο παιχνίδι...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.