MEDIA

Τι έγινε και άλλαξε η υποψήφια στο Miss Universe 2021 - Ο πρόεδρος των εθνικών καλλιστείων απαντά

Τι έγινε και άλλαξε η υποψήφια στο Miss Universe 2021 - Ο πρόεδρος των εθνικών καλλιστείων απαντά
Ο πρόεδρος των Εθνικών καλλιστείων GS HELLAS, Γιώργος Κούβαρης

Ο πρόεδρος των Εθνικών καλλιστείων GS HELLAS, Γιώργος Κούβαρης ξεκαθαρίζει το τοπίο για την ελληνική εκπροσώπηση στο Miss Universe 2021

Ο πρόεδρος των Εθνικών καλλιστείων GS HELLAS, Γιώργος Κούβαρης θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την Ελληνική εκπροσώπηση στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς MISS UNIVERSE και έπειτα από τις δηλώσεις της Ραφαέλας Πλαστήρα, Σταρ Ελλάς 2019, προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Σχετικά με το θέμα περί αποχώρησης της Ραφαέλας Πλαστήρα από το Miss Universe 2021, στο οποίο επικαλέστηκε το παλαιστινιακό ζήτημα, είναι όλο ψευδές.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι η Star Hellas 2019 και είναι ο μοναδικός της τίτλος, ουδέποτε είχε το επίσημο χρίσμα για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο MISS UNIVERSE 2021, ως MISS UNIVERSE GREECE.

Η επίσημη MISS UNIVERSE GREECE για το 2021, είναι η Σοφία Αραπογιάννη, η οποία ανακοινώθηκε από το Μις Υφήλιος 2021 και είναι η εστεμμένη των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GS HELLAS με τίτλο MISS GS HELLAS 2021.

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους Έλληνες, πως πλέον, ο εθνικός οργανισμός GS HELLAS, είναι αυτός που διατηρεί τα νόμιμα δικαιώματα και συμβόλαια για την εκπρόσωπο-εστεμμένη της Ελλάδας, αλλά και συμμετοχή της για το Miss Universe 2021. Όλα τα άλλα είναι ψευδή, ανυπόστατα και εκ του πονηρού φερόμενα παραπληροφόρησης».

Miss Universe 2021: Πότε έγινε η ανατροπή με την Ελληνίδα εκπρόσωπο

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/11), ο θεσμός ομορφιάς GS HELLAS εξέδωσε δελτίο Τύπου με τον οποίο ενημέρωνε τα Μέσα πως στην «παγκόσμια γιορτή της ομορφιάς, το MISS UNIVERSE 2021, στην θέση της Κατερίνας Κουβουτσάκη - STAR GS HELLAS 2021, θα λάβει μέρος η Σοφία Αραπογιάννη- MISS GS HELLAS 2021».

Όπως ανέφερε το δελτίο η Κατερίνα Κουβουτσάκη δεν θα μπορέσει να εκπροσωπήσει την χώρα μας, «στην κορωνίδα των παγκοσμίων, για λόγους υγείας, που δεν της επιτρέπουν να ταξιδέψει», με την εταιρεία να της εύχεται περαστικά.

H Σοφία Αραπογιάννη είναι μόλις 22 ετών, με καταγωγή από το πανέμορφο νησί της Ελλάδας και του Οδυσσέα, την Ιθάκη. Τελειώνει εμποροπλοίαρχος στην σχολή εμπορικού Ναυτικού της Ελλάδας. Μιλάει 3 γλώσσες: Ελληνικά ως μητρική, αγγλικά και ισπανικά.

«Έχει ύψος 1,74 cm και 50 κιλά. Διαθέτει μοναδική εξωτική ομορφιά, αφού με μπαμπά Έλληνα και μαμά από την Βενεζουέλα το αποτέλεσμα είναι άκρως εκρηκτικό», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στις Σέρρες από τον θάνατο 13χρονου αγοριού: Το βρήκε νεκρό η μητέρα του

Απίστευτες δηλώσεις Γονίδη: «Έκανα το μονοδοσικό εμβόλιο γιατί δεν έχει μέσα τον Χιμπαντζή»

Βρετανία: «Θα του κόψω τον λαιμό» έλεγε ο πατέρας για τον 6χρονο γιο του που βασάνισε μέχρι θανάτου