MEDIA

Ειρήνη Στεριανού: «Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη» - Όσα είπε για τις γυμνές σκηνές (video)

Ειρήνη Στεριανού: «Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη» - Όσα είπε για τις γυμνές σκηνές (video)
Instagram: eirini_sterianou

Ειρήνη Στεριανού: Το μοντέλο που εδώ και λίγα χρόνια ασχολείται με τον χώρο της υποκριτικής μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί

Την γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM» με το ανδρικό κοινό να «κολλάει» μαζί της. Η Ειρήνη Στεριανού θέλησε παράλληλα να ασχοληθεί και με την υποκριτική πηγαίνοντας σε σχολή και εδώ και μερικά χρόνια παίζει σε θεατρικές παραστάσεις.

Φέτος η μελαχρινή καλλονή πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Guilty Choises» και μίλησε στην εκπομπή για τον ρόλο της αλλά και για τις γυμνές σκηνές όπου εμφανίζεται για τις ανάγκες της παράστασης.

«Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία παράσταση με πολύ ωραία μηνύματα. Στην αρχή φοβόμουν για τα σχόλια που θα ακούσω, αλλά στην πορεία όσο γνώριζα το έργο και το έβλεπα από τη δική μου οπτική πλευρά, κατάλαβα ότι είναι ένα έργο που έχει τα ρίσκα του και πρέπει να τολμήσεις. Είναι τα μηνύματα που περνάει τόσο λεπτά και ωραία, οπότε δε με ενδιαφέρουν τα σχόλια.

Θα ήθελα να παίξω σε ένα σίριαλ στην τηλεόραση. Η αγαπημένη μου σειρά είναι ο Σασμός, που είναι και η μόνη που βλέπω. Μου αρέσει πάρα πολύ ο ρόλος της Βασιλικής και της Τζομπανάκη» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Στεριανού.