MEDIA

«Σασμός» Spoiler: Ένα πρόσωπο χαλά το γλέντι του γάμου

«Σασμός» Spoiler: Ένα πρόσωπο χαλά το γλέντι του γάμου

«Σασμός» Spoiler: Όλο το χωριό είναι μαζεμένο στο γλέντι του γάμου, ενώ η Βασιλική θα δει κάτι που θα την καταρρακώσει...

Ο «Σασμός» του ALPHA δεν κρατά τυχαία τα ηνία της τηλεθέασης. Οι εξελίξεις, από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη, μονοπωλούν το ενδιαφέρον και κάνουν το κοινό να καθηλώνεται χωρίς να αλλάζει συχνότητα. Στα επεισόδια, μάλιστα, αυτής της εβδομάδας, ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής φέρνει ανατροπές και δυνατές σκηνές.

Όλο το χωριό είναι μαζεμένο στο γλέντι του γάμου, ενώ η Βασιλική θα δει κάτι που θα την καταρρακώσει. Η Θοδώρα συστήνει τον Λευτέρη στους γονείς της. Η Σοφία ζητά από τον Αστέρη να ξεκόψει από τη Στέλλα, την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης και η Αιμιλία έρχονται για ακόμα μία φορά σε σύγκρουση.

Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετράκη, την ίδια στιγμή που ο Τόλης βασανίζεται από το δίλημμα, αν πρέπει να μεταφέρει το περιεχόμενο του γράμματος του Κώστα. Ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν στιγμές ευτυχίας, οι σκιές, ωστόσο, γύρω τους πυκνώνουν. Μία απρόσμενη άφιξη στο γλέντι θα παγώσει τους πάντες. Ο Παύλος θα αναστατώνει τους προσκεκλημένους, όταν εμφανιστεί στο γλέντι. Ποιος θα κρατήσει τις ισορροπίες και θα προσπαθήσει να σταματήσει τα χειρότερα;

Η Αργυρώ παρακολουθεί το γλέντι του γάμου κρυφά. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος την ψάχνει αγριεμένος στο σπίτι. Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού. Ο Αντώνης και ο Ευθύμης αναμετρώνται για τις αμαρτίες του παρελθόντος. Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Καλλιόπη ότι πιστεύει πως ο Παύλος σκότωσε τον πατέρα του. Ένα νέο σχέδιο αρχίζει να σχηματίζεται στο μυαλό της. Ο Σταύρος οδηγείται κατευθείαν στον Αστέρη, όντας σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί του και θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Την ίδια στιγμή που στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό φαίνεται να συμβαίνει κάτι που κανείς δεν περιμένει.