MEDIA

Σασμός: Ο Σταύρος «τσακώνει» Αργυρώ με Αστέρη - Το Twitter τρελαίνεται

Σασμός: Ο Σταύρος «τσακώνει» Αργυρώ με Αστέρη - Το Twitter τρελαίνεται

Σασμός: Ο Σταύρος βλέπει τη Αργυρώ στο αεροδρόμιο στην αγκαλιά του Αστέρη - Τρελάθηκε το Twitter

Το αυριανό επεισόδιο προβλέπεται συγκλονιστικό. Οι σκηνές για τα όσα θα εκτυλιχθούν αύριο στις 21:00 άφησαν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.

Ο Σταύρος αποφασίζει να πάει στα Γιάννενα όμως στο αεροδρόμιο τον περιμένει μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη. Η Αργυρώ είναι ήδη εκεί και αποχαιρετά τον Αστέρη, ο οποίος αποφασίζει να φύγει για το Μόναχο. Η αγκαλιά ανάμεσα στους δύο ερωτευμένου δε θα αργήσει να γίνει αντιληπτή από τον Σταύρο, ο οποίος μένει άφωνος στο δυσάρεστο για εκείνον θέαμα.

Η σκηνή αυτή άναψε «φωτιές» στο Twitter, το οποίο από τη μία λυπήθηκε τον Σταύρο αλλά από την άλλη δεν μπορούσε να συγκρατηθεί από τη χαρά της μικρής προς το παρόν «επανένωσης».

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 14 Νοεμβρίου

Η γιαγιά Ειρήνη αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα, για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια και αυτά που έρχονται στην επιφάνεια, συγκλονίζουν την Μαρίνα.

Ο Δημήτρης εξετάζει την Καλλιόπη και όλοι ανακουφίζονται, όταν ακούν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Έτσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του, ενώ αφήνει για το τέλος την Αργυρώ, που την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο.

Την ίδια ώρα, φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα. Η Αργυρώ, όμως, βασανίζεται για το φευγιό του Αστέρη.