Θ. ΑΘΕΡΙΔΗΣ: «ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΜΟΥΛΗ»

MEDIA

Θοδωρής Αθερίδης: «Καλά κάνει και επιστρέφει ο Κιμούλης στο θέατρο»

Θοδωρής Αθερίδης: «Καλά κάνει και επιστρέφει ο Κιμούλης στο θέατρο»

Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι

Ο Θοδωρής Αθερίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα στον χώρο του θεάτρου.

Όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι, ο Αθερίδης ήταν υποστηρικτικός απέναντί του.

«Είμαστε τόσα χρόνια μαζί με την Σμαράγδα, έχουμε μεγαλώσει και η συντροφικότητα και το ότι ταιριάζουμε δεν είναι να μας επηρεάσει αρνητικά η καραντίνα. Μετά από τόσα χρόνια βλέπω και την εξέλιξή της ως ηθοποιό. Αν δεν θαυμάζεις τον άλλον έχει τελειώσει η σχέση», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Αν κατηγορηθεί κάποιος και βρεθεί ένοχος, θα σεβαστώ το δικαστήριο. Για τις περιπτώσεις του Χαϊκάλη και του Κιμούλη δεν ξέρω. Καλά κάνει και επιστρέφει ο Γιώργος Κιμούλης στο θέατρο, πρέπει να ζήσει. Έχω πάρει πολλή αγάπη από αυτόν τον άνθρωπο, έχουμε συνεργαστεί, έπαιξε στην ταινία μου χωρίς καμία αμοιβή. Σε μια διαδρομή χρόνων θα υπάρξουν διαπληκτισμοί. Θα μπορούσα να στρέψω εγώ τα βέλη σε έναν άνθρωπο που με αγαπάει; Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν κατάλαβα τι έκανε. Αισθάνθηκα ότι δεν έκανε τίποτα. Δεν ξέρω γιατί τραβάει τα όσα τραβάει», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Καγιά: «Με έχει φλερτάρει ο Τζουντ Λο - Καλός είναι»

GNTM: Πότε θα γίνει ο τελικός του πέμπτου κύκλου του ριάλιτι μόδας

Βίκυ Καγιά: «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο Star»