MEDIA

Μάρκος Σεφερλής: Ποτέ δεν έχω σκοπό να χλευάσω κανέναν, δεν ασχολούμαι με αυτά που λένε

Μάρκος Σεφερλής: Ποτέ δεν έχω σκοπό να χλευάσω κανέναν, δεν ασχολούμαι με αυτά που λένε
Φωτογραφία αρχείου

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε για την κριτική που δέχεται για το επίπεδο της σάτιρας στις παραστάσεις του, τονίζοντας ότι από τη στιγμή που έχουν απήχηση στο κοινό δεν δίνει σημασία στα αρνητικά σχόλια.

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε τόσο για τις παραστάσεις του όσο και για τα τηλεπαιχνίδια που παρουσιάζει. Ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε στον Μάρκο Σεφερλή πως καταφέρνει να «κάνει δικό του» κάθε πρότζεκτ που αναλαμβάνει. «Όταν κάτι σου πάει και το αγαπάς, γίνεται» είπε ο γνωστός ηθοποιός με τον παρουσιαστή να απαντά «αυτό λέγεται ταλέντο».

Στη συνέχεια, ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε στην παράσταση «Με παρέσυρε το ρεύμα», που ανεβάζει στο θέατρο Περοκέ. «Ό,τι και να γίνει στη ζωή εμείς με το γέλιο τα καταφέρνουμε», είπε ο Μάρκος Σεφερλής για το μήνυμα της παράστασης.

«Ήμουν η ψυχή της παρέας στο σχολείο. Και πλάκες έκανα και αστεία», είπε ο ηθοποιός στη συζήτηση με τον Νίκο Μουτσινά. «Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, εγώ από αυτό παίρνω ενέργεια. Μετά την παράσταση έχω άλλη μια ουσιαστικά, γιατί δίνω αυτόγραφα για μία και μιάμιση ώρα», σχολίασε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Έρχεται κόσμος από όλη την Ελλάδα στις παραστάσεις. Μου φέρνουν και δώρα από τα μέρη τους, αυγά, αγγούρια κάτι τέτοια», είπε ο Σεφερλής κι ο Μουτσινάς απάντησε «μας τάραξες». «Δεν έχω σκοπό να χλευάσω κανέναν. Δεν μου έκανε κανένας ποτέ παράπονο. Είναι ένα άλλο παιχνίδι αυτό που γίνεται, εδώ και πολλά χρόνια. Αφού ο κόσμος δεν τους ακούει και έρχεται στις παραστάσεις μου, εγώ δεν έχω λόγο να ασχοληθώ», είπε στη συνέχεια ο Μάρκος Σεφερλής για την κριτική που δέχεται για το περιεχόμενο των παραστάσεών του.

«Ο Χάρης είναι πια 19 ετών. Είναι δίπλα μου, είναι σε μια ηλικία που καταλαβαίνει κι αυτός. Σπουδάζει τώρα διοίκηση επιχειρήσεων. Πιτσιρικάς του άρεσε η ηθοποιία, έδειχνε ταλέντο, του άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ. Αλλά είναι και λίγο κατάρα να είσαι παιδί δύο ανθρώπων που κάνουν μια καριέρα. Μπορεί να είσαι και καλύτερος αλλά πάντα βάζουν τη σύγκριση», σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός.

«Οι κοινές μας ώρες με την Έλενα είναι κυρίως στο θέατρο και στο παιχνίδι. Αλλά λειτουργούμε λίγο και σαν συνάδελφοι. Ο κάθε ένας έχει το καμαρίνι του. Εγώ συμπεριφέρομαι σαν σκηνοθέτης προς ηθοποιός στην παράσταση. Εγώ πολλές φορές όταν ζητάω κάτι και δεν βγαίνει τσαντίζομαι, κι έρχεται και μου λέει «να σου πω, δεν είναι όλοι Σεφερλήδες θα το βγάλουν τα παιδιά». Είναι η μόνη που μου πάει κόντρα η Έλενα», ανέφερε.