MEDIA

Ο Διονύσης Παπανδρέου μιλά στο Newsbomb.gr για τη «Γη της Ελιάς»

Ο Διονύσης Παπανδρέου μιλά στο Newsbomb.gr για τη «Γη της Ελιάς»

Ο τηλεοπτικός Φίλιππος της σειράς του MEGA αποκαλύπτει όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς

Η «Γη της Ελιάς» είναι από τις σειρές που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον από την περσινή σεζόν. Εδώ και δύο χρόνια καθηλώνει τους τηλεθεατές, ενώ τα νέα επεισόδια -που θα δούμε από το βράδυ της Κυριακής- θα φέρουν πολλές σεναριακές εκπλήξεις.

Ένας από τους ήρωες που θα πρωταγωνιστήσει στις ανατροπές είναι ο Φίλιππος. Έτσι, λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου μισού της χρονιάς, ο ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου ανοίγει τα χαρτιά του και δίνει το δικό του spoiler αναφορικά με τα «σύννεφα» στον γάμο του με τη Βασιλική, αλλά και το περιβόητο test DNA.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν τη Βασιλική να ζηλεύει παράφορα τη Σάντρα και να οδηγείται σε σύγκρουση με τον Φίλιππο. Ο Διονύσης, σχολιάζοντας τα παραπάνω, αναφέρει: «Μέσω συγκυριών θα έρθουν πράγματα στο φως από το παρελθόν που θα κλονίσουν τη εμπιστοσύνη της Βασιλικής, με αποτέλεσμα να ζητήσει διαζύγιο και η σχέση τους να δοκιμαστεί σε μία δύσκολη κατάσταση. Παρ' όλα αυτά, όταν υπάρχουν ισχυρά θεμέλια σε κάτι, δύσκολα γκρεμίζεται».

Όσον αφορά στο τεστ DNA που αφορά σε εκείνον και την Ειρήνη, απαντά: «Ο Φίλιππος θα βρει το τεστ στο σπίτι του, γεγονός που θα αναγκάσει την μητέρα του να του αποκαλύψει την αλήθεια». Όπως, λοιπόν, γίνεται αντιληπτό στα νέα επεισόδια ο Φίλιππος θα μάθει ότι είναι αδέρφια με την Ειρήνη καθώς η Ασπασία είχε σχέση με τον πατέρα του.

Ο πρωταγωνιστής σχολιάζει, επίσης, το πώς θα ήθελε να βρει τον Φίλιππο και τη Βασιλική το τέλος του δεύτερου κύκλου, που για τον ίδιο αποτελεί ένα συναρπαστικό ταξίδι δημιουργίας: «Θέλει να είναι αγαπημένοι και να έχουν εξελίξει τη σχέση τους».

Για το τέλος, ο Διονύσης αναφέρει το πόσο χαρούμενος είναι που συνεργάζεται με σημαντικούς ηθοποιούς από τους οποίους παίρνει μαθήματα: «Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να σωπάσεις και να αφιερώσεις όλη σου την ενέργεια στην παρατήρηση αυτών των σπουδαίων ηθοποιών, μα πάνω από όλα αυτών των μεγάλων ανθρώπων. H προσέγγισή τους και ο τρόπος σκέψης τους μου έχει διδάξει πολλά».

«Η Γη της Ελιάς» - Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής

Στο πρώτο επεισόδιο για το β’ μισό της σεζόν, o Στάθης κάνει μια «άγαρμπη» πρόταση γάμου στην Ιουλία κι εκείνη αποφασίζει να τον τυραννήσει προτού δεχτεί. Την ίδια ώρα, όλο το χωριό συζητά για την επανασύνδεσή τους, παρόλο που κανείς δεν τους έχει δει επίσημα μαζί, πέρα από την Αρετή, η οποία καιροφυλακτεί. Η Βασιλική νιώθει παραμελημένη και κάνει παράπονα στον Φίλιππο. Ο Λυκούργος ανησυχεί για τη μελαγχολική διάθεση της Χάιδως και πιέζει τη Μαργαρίτα να την πάρουν μαζί τους στο Σούνιο για να αλλάξει παραστάσεις. Η Μαργαρίτα εξακολουθεί να περνά δύσκολες ώρες, καθώς η αρνητική στάση του Αλέξη απέναντι στον Γεράσιμο υπερβαίνει κάθε όριο.

Η Εύα και ο Χρήστος διαφωνούν ακόμα με το θέμα του παιδιού και η Αντιγόνη με τον Αρη προσπαθούν να τους τα συμβιβάσουν. Ο Κίμωνας πιέζει τη Δήμητρα να σκεφτεί σοβαρά το θέμα της μετάθεσής της στην Αθήνα, καθώς αυτός, αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να επιστρέψει στη βάση του. Ο Δημοσθένης, φανερά ενοχλημένος από τη σχέση του γιου του με την αστυνόμο, αποφασίζει να του αποκαλύψει κάποια στοιχεία σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητές του, με σκοπό να τον χωρίσει οριστικά από εκείνη. Παράλληλα, βάζει σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου του, που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην περιουσία της Μυρτάλης.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η αιματηρή ληστεία και όσα έρχονται στα νέα επεισόδια

Μάρκος Σεφερλής: Ποτέ δεν έχω σκοπό να χλευάσω κανέναν, δεν ασχολούμαι με αυτά που λένε

Survivor All Star Spoiler: Οι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι – Ποια ομάδα θα ενισχύσουν