MEDIA

Ρόδος: Στη φυλακή ο γιος για τη δολοφονία του πατέρα του - Τα νέα στοιχεία

Ρόδος: Στη φυλακή ο γιος για τη δολοφονία του πατέρα του - Τα νέα στοιχεία
Glomex

Ρόδος: Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ο γιος του άτυχου οικογενειάρχη Γιώργου Καρυώτη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση του τακτική ανακριτή και της Εισαγγελέως υπηρεσίας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του άγριου φονικού στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ο γιος του άτυχου οικογενειάρχη Γιώργου Καρυώτη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση του τακτική ανακριτή και της Εισαγγελέως υπηρεσίας.

Ο Βαγγέλης οδηγήθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του ίδιου του του πατέρα τον περασμένο Ιούνιο στη Μεσαιωνική Πόλη.

Οι Αρχές δεν πείστηκαν για την αθωότητα του γιου του αδικοχαμένου άνδρα, ο οποίος μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» όλο αυτό το διάστημα έκανε εκκλήσεις για επίσπευση των ερευνών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Όπως αναφέρει η εκπομπή, πριν την απολογία του, ελήφθησαν καταθέσεις από μάρτυρες υπεράσπισης που πρότεινε και ειδικότερα από την αδελφή του Κατερίνα. Στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου βρέθηκε και η σύντροφος του, η Πανδώρα η οποία κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος δεν επεδίωξε να χειραγωγήσει δύο συναδέλφους του για να αλλάξουν τις καταθέσεις που έδωσαν ενώπιον αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του νησιού.

Σύμφωνα με το «Τούνελ», οι δύο συνάδελφοι του με τις καταθέσεις τους τον ήθελαν να προσποιείται ότι συνομιλεί με τον πατέρα του την 14η Ιουνίου 2022 πράγμα αδύνατο καθώς σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, ο Γιώργος Καρυώτης είχε ήδη δολοφονηθεί.

Ισχυρίστηκε ότι είχε τηλεφωνήσει στην σύντροφο του «Πανδώρα» και ότι οι συνάδελφοι του άκουσαν να την αποκαλεί με το όνομα της και από παρανόηση νόμιζαν ότι είχε πει «πατέρα».