MEDIA

Χριστίνα Κεφαλά: «Όλοι ξεπουλιούνται για τα χρήματα στο Survivor All Star»

Χριστίνα Κεφαλά: «Όλοι ξεπουλιούνται για τα χρήματα στο Survivor All Star»
Glomex

«Η Μαριαλένα με κοιτούσε παράξενα κι έπαιρνα κακή ενέργεια από την πλευρά της. Είναι άδικο να βγαίνω υποψήφια, επειδή μπορεί να μη με ήθελε η Μαριαλένα μέσα στο παιχνίδι», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

Γεμάτες αιχμές ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Κεφαλά μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε ότι χάρηκε που έφυγε και πως η πρώτη σκέψη για την υποψηφιότητά της ήταν ο Σάκης και η Μαριαλένα.

«Χάρηκα που έφυγα νωρίς. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει και τα παιδιά έχουν θολώσει και βλέπουν μόνο τα χρήματα πλέον. Μέχρι να μπούμε στο συμβούλιο, δεν περίμενα ότι θα φύγω, αλλά μετά είπα μέσα μου ότι ναι, θα φύγω εγώ», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ο Σάκης με ψήφισε για να μην έχει τη γκρίνια της Μαριαλένας. Η Μαριαλένα με κοιτούσε παράξενα κι έπαιρνα κακή ενέργεια από την πλευρά της. Είναι άδικο να βγαίνω υποψήφια, επειδή μπορεί να μη με ήθελε η Μαριαλένα μέσα στο παιχνίδι», τόνισε, αφήνοντας αιχμές για την «κόντρα» των πρώην.

Στη συνέχεια εξήγησε: «Ήμουν απόμακρη από τον Σάκη για να μην έχουμε μπλεξίματα, ήμουν και είμαι κυρία. Έτσι κι αλλιώς, εγώ είχα τελειώσει τη σχέση μου με τον Σάκη. Ο Σάκης άλλαξε εντελώς απέναντί μου, όταν ο Μπάρτζης αναφέρθηκε στη γκρίνια της Μαριαλένας».

Τέλος, δήλωσε: «Βλέπω ότι όλοι ξεπουλιούνται για τα χρήματα στο Survivor. Είδα πολλές άσχημες καταστάσεις, σε σημείο που σκέφτηκα να αποχωρήσω οικειοθελώς».