MEDIA

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Σε ποιον θα «προδώσει» η Ελισάβετ το μεγάλο της μυστικό;

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Σε ποιον θα «προδώσει» η Ελισάβετ το μεγάλο της μυστικό;

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ελισάβετ δεν μπορεί να κρύψει όσα την βασανίζουν και αποφασίζει να μιλήσει.

Το «Μαύρο Ρόδο» μπορεί να μην προβληθεί, απόψε, στο MEGA, όμως τα επόμενα επεισόδια βάζουν φωτιά στους τηλεθεατές.

Η Ελισάβετ θα μιλήσει και στον Πέτρο για τον Διακοσάββα. Δε θέλει πια να κουβαλάει αυτό το βάρος μέσα της. Η συμμαχία Καστρινού-Πολυξένης διαλύεται. Εκείνη θα προσπαθήσει να τον χειριστεί με τα γνωστά της κόλπα. Ο Μπόγρης δημοσιεύει την είδηση για το «θαύμα» του αδελφού του στο διαδίκτυο και ο Σταυρίνος γίνεται έξαλλος. Η Κασσιανή είναι πολύ ευχαριστημένη με αυτήν την εξέλιξη. Ενοχλείται, όμως, στην υποψία και μόνο ότι η Φιλαρέτη βγήκε κρυφά από τη Μονή. Η αντίδραση της Κασσιανής δεν απασχολεί καθόλου τη Φιλαρέτη. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ότι έχει στα χέρια της κάποια πρώτα στοιχεία για το τι απέγινε ο γιος της. Ο Λευτέρης μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε με την Ελισάβετ το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Τελεσίγραφο λαμβάνει από τον Μανώλη και την Ευτυχία η Κασσιανή πως, αν δεν σταματήσει τους εκβιασμούς, θα βγάλουν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για το αμαρτωλό της παρελθόν. Παράλληλα, η Φιλαρέτη αρχίζει να βρίσκει στοιχεία και πρόσωπα σε σχέση με τον εξαφανισμένο γιο της. Ο Θέμης αρχίζει να έχει πολλά ερωτηματικά σε σχέση με τη Θάλεια. Η είδηση για το θαύμα στη μονή κυκλοφορεί και κάνει έξαλλο τον Σταυρίνο. Τέλος, ο Πέτρος θα πάθει σοκ από αυτά που ακούει από το στόμα του Λευτέρη.

Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα για να συναντήσει τον Πέτρο. Η Κασσιανή προσπαθεί να μάθει πού βρήκαν τα στοιχεία εναντίον της οι Δημακούληδες. Η Φιλαρέτη συναντάει τη Στέλλα Χρονά με την ελπίδα να μάθει, επιτέλους, πού βρίσκεται το παιδί της. Ο Πέτρος ακούει κατά λάθος τον Λευτέρη να ρωτάει την Ελισάβετ αν ευθύνεται η ίδια για τον θάνατο του Διακοσάββα. Ο Θέμης πιέζει τον Λουκά σε σχέση με τη Θάλεια και απαιτεί να μάθει ποια είναι στην πραγματικότητα. Ο Βίκος έρχεται σε σύγκρουση με την Αλεξία για τις πληροφορίες του Ζαμάνου. Ο Σταυρίνος και η Τασούλα έρχονται κοντά και η Γιάννα τούς βλέπει.

Σχετικές ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Πλάνα από το σπίτι του Μιχαήλ Ταμπακάκη στο κέντρο της Αθήνας

Μαύρο Ρόδο: Τζίφος η ερωτική σκηνή Βίκου - Αλεξίας!

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος και η Αλεξία έρχονται ακόμα πιο κοντά και ένας νέος έρωτας γεννιέται