MEDIA

Survivor All Star - Ευρυδίκη: «Δεν μιλάμε με την Βρισηίδα, δεν θέλει ούτε την καλημέρα μου»

Survivor All Star - Ευρυδίκη: «Δεν μιλάμε με την Βρισηίδα, δεν θέλει ούτε την καλημέρα μου»
H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου.
Glomex

Survivor All Star: Η φιλία που είχαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται πως αποτελεί πλέον, παρελθόν.

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται πως τα «τσούγκρισαν» μετά από τα όσα είπε η πρώτη για τον σύντροφο της δεύτερης, Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor All Star.

Οι προσβολές της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στον αγαπημένο της Βρισηίδας φαίνεται πως την ενόχλησαν πολύ, με αποτέλεσμα να της στείλει ένα μήνυμα, στο οποίο της ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει ούτε την καλημέρα της.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν δίστασε να αναφερθεί στις εξελίξεις της φιλίας τους δημόσια, στην εκπομπή «Πρωινό μας».

«Δεν έχω μιλήσει με τη Βρισηίδα, μου είχε στείλει την Τετάρτη ότι θέλει να βρεθούμε μόλις γυρίσω και την Παρασκευή μου έγραφε ότι "δεν θέλω ούτε την καλημέρα σου" και διάφορα άλλα. Όταν την πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε. Της έστειλα μήνυμα και ακόμα δεν έχει παραδοθεί», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Πραγματικά, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Θα ήθελα η Βρισηίδα να μου δώσει την ευκαιρία να έχουμε μια συζήτηση, γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί. Οφείλει να με ακούσει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Η εκδίκηση του Σχίζα στην Ελευθερία! Αγκαλιά με μια... πρώην του Μάριου

Survivor: Σοκαριστικός τραυματισμός στο Τούρκικο ριάλιτι – Παίκτης άνοιξε το κεφάλι του (vid)

Survivor All Star: Αποκαλύψεις από Ευρυδίκη - Όλη η αλήθεια για την ερωτική σχέση Πρίαμου-Σοφιάνας