MEDIA

J2US: Έβαλαν «φωτιά» στη σκηνή Σοφία Βογιατζάκη και Σαρμπέλ - Η ατάκα της Βίκυς Σταυροπούλου

J2US: Έβαλαν «φωτιά» στη σκηνή Σοφία Βογιατζάκη και Σαρμπέλ - Η ατάκα της Βίκυς Σταυροπούλου
Glomex

J2US: Αποθεώθηκαν η Σοφία Βογιατζάκη και ο Σαρμπέλ στο αποψινό επεισόδιο του J2US στην εμφάνιση - έκπληξη της βραδιάς καθώς τραγούδησαν το Firestarter των Prodigy.

Βραδιά ανατροπών στο μουσικό σόου του Alpha καθώς οι μουσικές επιλογές για κάποια από τα ζευγάρια αποτέλεσαν πρόκληση, μιας και τους έβγαλαν εντελώς «έξω από τα νερά τους».

Το ζευγάρι που εντυπωσίασε πάντως με την ανατρεπτική εμφάνισή του ήταν η Σοφία Βογιατζάκη με τον Σαρμπέλ που είχαν δύσκολη αποστολή, καθώς τους ανατέθηκε το τραγούδι των Prodigy, Firestarter, όμως «δεν μάσησαν» και ήταν όσο εκρηκτικοί έπρεπε στην σκηνή προκαλώντας τον ενθουσιασμό των κριτών αλλά και του κοινού.

Η κριτική επιτροπή εκθείασε την προσπάθεια της Σοφίας Βογιατζάκη για την αν μη τι άλλο δύσκολη δουλειά που είχε για το σημερινό live, η οποία συγκινημένη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τον κόουτς της, Σαρμπέλ, με τον οποίο είναι και πολύ καλοί φίλοι αρκετά πριν γίνουν ζευγάρι για τις ανάγκες του J2US.

Η Βίκυ Σταυροπούλου πάντως αναφέρθηκε και στις εποχές του «Είσαι το ταίρι μου» όπου συνεργάστηκαν με την Σοφία Βογιατζάκη και σχολιάζοντας τα πράσινα μαλλιά της, είπε «Η Στέλλα σε μορφή Λάζαρου» αλλά μάλλον εννοούσε, η Τούλα, που ήταν το όνομα του ρόλου της Σοφίας Βογιατζάκη στην σειρά, αναφερόμενη στον Λάζαρο (Άρης Σερβετάλης) που είχε τα χαρακτηριστικά κόκκινα μαλλιά.

Διαβάστε επίσης:

J2US: Νέο ζευγάρι μπαίνει στο σόου - Η ανακοίνωση που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνός»

J2US: Γλέντι στο twitter με την αποχώρηση Αντωνά – Θυμήθηκαν τη γκριμάτσα στον τελικό του Survivor