MEDIA

Shopping Star: Η Έλενα Χριστοπούλου απαντάει στις φήμες παρουσίασης

Shopping Star: Η Έλενα Χριστοπούλου απαντάει στις φήμες παρουσίασης

Θα αναλάβει το Shopping Star ή θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ, η Έλενα Χριστοπούλου;

Οι συζητήσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει με πολλούς παρουσιαστές και ρεπόρτερ να έχουν κάνει τις συμφωνίες τους για τη νέα χρονιά και άλλους πάλι να μην είναι σίγουροι για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πρωινό μας» απαντάει στις φήμες που τη θέλουν να φεύγει από τον ΣΚΑΪ και να μετακομίζει στον Star και την παρουσίαση του «Shopping Star».

«Δεν έχει τεθεί θέμα να αναλάβω το Shopping Star. Θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι στο ΣΚΑΪ, περνάω τέλεια», ανέφερε αρχικά.

Για την Βίκυ Καγιά δήλωσε πως δεν έχει άποψη που δεν θα συνεχίσει στο Star, ενώ ανέφερε πως είναι επαγγελματίας και η ίδια θεωρεί ότι έκανε την καλύτερη επιλογή για εκείνη. «Λυπάμαι που θα παγώσει το GNTM. Όταν μπορούσα το παρακολουθούσα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το My Style Rocks και την αγαπημένη της Ηλιάνα Παπαγεωργίου φάνηκε πολύ περήφανη ενώ σχολίασε ότι: «Είναι υπέροχοι και οι κριτές και η Κατερίνα Καραβάτου στο My Style Rocks, είναι η αγαπημένη μου ομάδα».