MEDIA

Τηλεθέαση: «Πόλεμος» στην πρωινή ζώνη – Η Κατερίνα Καινούργιου παίρνει τη ρεβάνς

Τηλεθέαση: «Πόλεμος» στην πρωινή ζώνη – Η Κατερίνα Καινούργιου παίρνει τη ρεβάνς

Τηλεθέαση: Στην πρωινή ζώνη υπάρχουν νικητές και εκπομπές που παίρνουν μεγάλο προβάδισμα

Όσο η τηλεοπτική σεζόν συνεχίζεται, οι μάχες στη μικρή οθόνη συνεχίζουν να απασχολούν. Ειδικά η πρωινή ζώνη έχει μεγάλο ενδιαφέρον, με τις ψυχαγωγικές εκπομπές και τους παρουσιαστές πρώτης γραμμής να «κονταροχτυπιούνται» για την πρώτη θέση.

Χαρακτηριστικά, χθες Τρίτη, η Κατερίνα Καινούργιου απέδειξε τη δυναμική της και πήρε προβάδισμα σε σύνολο και δυναμικό κοινό. Η εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» κράτησε το 18,6% του συνόλου και το 20,7% του δυναμικού κοινού αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα σημείωσε 16,5% στο σύνολο και 10,2% στους τηλεθεατές 18-54 ενώ η Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ συγκέντρωσε 11,5% στο σύνολο και 6,3% στο δυναμικό κοινό. Τα δύο μαγκαζίνο θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν με αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων, με στόχο να «ενδυναμωθούν» και να μπορούν να αποδώσουν καλύτερα στην απαιτητική πρωινή ζώνη.

Στο MEGA, το «Πάμε Δανάη!» έκανε 7,2% στο σύνολο και 10,5% στο δυναμικό κοινό. Το «Breakfast@STAR» με τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου κράτησε το 7% του συνόλου και το 9,4% του δυναμικού κοινού, ενώ το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με τη Μπέττυ Μαγγίρα το 5,3% και το 6,2% αντίστοιχα. Η κοινωνική εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα», έκανε 15,5% στο σύνολο και 13,9% στο δυναμικό κοινό.

Στην πολύ πρωινή ζώνη, το «Happy Day» του ALPHA με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή κέρδισε το στοίχημα με το κοινό. Έκανε 18,6% στο σύνολο και 20,9% στο δυναμικό κοινό. Η ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» σημείωσε 20,1% και 11,7% αντίστοιχα, ενώ το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 14,2% και 13,8%. Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη άγγιξε 10,4% στο σύνολο και 9% στους τηλεθεατές 18-54. Όσον αφορά στο «Κοινωνία ώρα MEGA», που δίνει lead in στην παρουσιάστρια, έκανε 13,9% και 12,6% σε σύνολο και δυναμικό κοινό.