MEDIA

Χριστίνα Σούζη: Πρώτη πρόγνωση του καιρού μετά το τροχαίο - «Δεν είμαι σε κατάσταση να με δείτε»

Χριστίνα Σούζη: Πρώτη πρόγνωση του καιρού μετά το τροχαίο - «Δεν είμαι σε κατάσταση να με δείτε»

Χριστίνα Σούζη: «Το μυαλό μου δουλεύει ξυράφι», τόνισε η μετεωρολόγος, λίγες μέρες αφότου το αυτοκίνητό της ανατράπηκε και σύρθηκε με την οροφή στη Λεωφόρο Κηφισίας

Η Χριστίνα Σούζη λίγες ημέρες από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, «βγήκε» στον τηλεοπτικό αέρα, για να παρουσιάσει τα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες. Η μετεωρολόγος συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Πρωινό μας» και δεν βρέθηκε με φυσική παρουσία στο πλατό, γιατί όπως είπε «δεν είναι ακόμη σε κατάσταση να τη δει ο κόσμος».

Λίγο πριν παρουσιάσει την πρόγνωση του καιρού για τα προσεχή 24ωρα, είπε στο πάνελ της εκπομπής: «Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είμαι καλά. Δεν με μπορείτε να με δείτε, γιατί δεν είμαι ακόμη σε κατάσταση για να με δείτε. Το μυαλό μου δουλεύει ξυράφι και η γλώσσα μου επίσης!».

Συνέχισε, παρουσιάζοντας τα νέα για τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών.

Πώς έγινε το τροχαίο και αναποδογύρισε το όχημά της

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο που είχε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, είναι σοκαριστικό. Η ίδια κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τι όχημά της με ελαφρά τραύματα, παρά το γεγονός ότι το Ι.Χ που οδηγούσε αναποδογύρισε και σύρθηκε για 20 -30 μέτρα στη λεωφόρο Κηφισίας, στις 8 Ιουνίου 2023, το απόγευμα.

Βίντεο από την στιγμή του τροχαίου παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και είναι πραγματικά δηλώτικό για το πόσο σοβαρό ήταν το ατύχημα.

Πώς έγινε το τροχαίο;

Η Χριστίνα Σούζη οδηγεί στη μεσαία λωρίδα και δεξιά μπροστά της κινούταν ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα. Τα δύο Ι.Χ αυτοκίνητα συγκρούονται και αυτό που βρίσκεται η Χριστίνα Σούζη ανατρέπεται κι σέρνεται με τον ουρανό στον δρόμο.

Η Χριστίνα Σούζη, μάλιστα, φαίνεται να χτυπάει στα προστατευτικά και να ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο.

Την μετεωρολόγο απεγκλώβισε από το αυτοκίνητο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Η Χριστίνα Σούζη διακομίστηκε σε νοσοκομείο αλλά ευτυχώς η κατάσταση της υγείας βρίσκεται εκτός κινδύνου. Η αγωνία της ήταν μη χτύπησε κανένας άλλος άνθρωπος, είπε η ίδια στο Mega.

Η γνωστή μετεωρολόγος εξήγησε ότι ετοιμαζόταν να στρίψει για να παρκάρει και μάλλον το αυτοκίνητό της βρήκε στο κράσπεδο στη διαχωριστική.

Σχετικές ειδήσεις