MEDIA

Νότης Σφακιανάκης: Χώρισε με τη γυναίκα του - Ο φίλος του αποκαλύπτει που βρίσκεται ο τραγουδιστής

Νότης Σφακιανάκης: Χώρισε με τη γυναίκα του - Ο φίλος του αποκαλύπτει που βρίσκεται ο τραγουδιστής

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει χωρίσει με τη σύζυγό του εδώ και καιρό. Φίλος του μιλάει για τη ζωή του τραγουδιστή τα τελευταία χρόνια

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει εξαφανιστεί εδώ και αρκετό καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας, με πολλούς θαυμαστές του να αναρωτιούνται που βρίσκεται ο λαϊκός τραγουδιστής.

Ο Σάκης Πιλάτος, μπασίστας και φίλος του Νότη Σφακιανάκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής δεν μένει πια στο ίδιο σπίτι με τη σύζυγό του.

«Είμαι κολλητός φίλος του Νότη Σφακιανάκη, δούλεψα μαζί του 28 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, ξέρω ότι είναι στην Αθήνα. Ένας κοινός μας φίλος ξέρω ότι τον συναντάει, είναι καλά απλά δεν μιλάει με κανέναν», ανέφερε αρχικά ο φίλος του.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Μιλάω με τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Μου λένε μια χαρά είναι. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στην κηδεία της μητέρας του πριν από 3 χρόνια. Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα με τη φωνή του, δεν πάει αλλού το μυαλό μου. Μου λένε είναι καλά, ότι έχει διάθεση, βγαίνει έξω κλπ. Έχει επιλέξει να είναι μόνος του. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει»

«Δεν μένουν μαζί. Αυτή μένει κάπου αλλού τώρα. Αλλά ξέρω ότι έχουν δύο παιδιά μαζί, η περιουσία είναι μισή μισή, οπότε μιλάνε», είπε στο τέλος ο μπασίστας.