MEDIA

Χριστίνα Σούζη: Επέστρεψε στην τηλεόραση - «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ευαγγελισμό»

Χριστίνα Σούζη: Επέστρεψε στην τηλεόραση - «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ευαγγελισμό»

Η Χριστίνα Σούζη αναφέρθηκε, στο ατύχημα που είχε πρόσφατα, ευχαριστώντας τους γιατρούς που τη φρόντισαν.

Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στις αρχές του μήνα (7/6), όπου ντελαπάρισε το αυτοκίνητό της στη λεωφόρο Κηφισίας, επέστρεψε για πρώτη φορά στον «αέρα» του ΣΚΑΪ και παρουσίασε τον καιρό.

Το πρωί της Πέμπτης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά σε μία ιδιαίτερα ευδιάθετη κατάσταση.

Πριν ξεκινήσει να λέει τον καιρό μίλησε για το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, στο οποίο νοσηλεύτηκε και ευχαρίστησε το προσωπικό του. «Θέλω να πω κάτι πριν σας παρουσιάσω τον καιρό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ευαγγελισμό, που νοσηλεύτηκα εκεί, δεν υπάρχουν εκεί οι άνθρωποι και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά για όλους», είπε στην αρχή.

«Νομίζω ότι πρέπει να αυξηθούν, γιατί ο καθένας τους κάνει τη δουλειά 10 ατόμων. Επιπλέον, να ευχαριστήσω την κα Κοτρώτσιου που με έραψε, με έφτιαξε. Όλα καλά δόξα τω Θεώ. Η γιατρός έκανε κάτι πολύ καλά, γιατί ούτε 15 μέρες δεν πέρασαν από το τροχαίο. Θα φύγουν όλα τα σημάδια και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη που μου έχει δείξει. Εκπληκτικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά θέλουν στήριξη οι άνθρωποι εκεί», συμπλήρωσε παράλληλα.