MEDIA

Άννα Ρεζάν: Τα απειλητικά μηνύματα και η αποκάλυψη για τους ανθρώπους που τη βίασαν

Άννα Ρεζάν: Τα απειλητικά μηνύματα και η αποκάλυψη για τους ανθρώπους που τη βίασαν

Η Άννα Ρεζάν εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους δεν μίλησε νωρίτερα.

Σοκ προκάλεσε, την περασμένη εβδομάδα, η συνέντευξη της Άννας Ρεζάν. Η νεαρή ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» αποκάλυψε ότι βιάστηκε δύο φορές στα 18 της χρόνια στην Ελλάδα.

Την Τρίτη 12 Δεκεβρίου, η 31χρονη καλλιτέχνις βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε ξανά για αυτή την υπόθεση, που δεν είχε κάνει γνωστή ποτέ ξανά στο παρελθόν. Μάλιστα, εξήγησε για ποιους λόγους δεν είχε μιλήσει παλιότερα, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή συνάντησε ξανά αυτούς τους ανθρώπους, ενώ είπε ότι ο ένας είναι από τον χώρο της μόδας.

«Αυτούς τους ανθρώπους τους συνάντησα ξανά και δεν θεωρώ ότι έγινε τυχαία, ιδιαίτερα την περίοδο που το είχα δουλέψει μέσα μου εγώ. Ο ένας ήταν άνθρωπος από τον χώρο της μόδας. Εγώ εργαζόμουν ως ηθοποιός, αλλά για τα προς το ζην έρχονταν κάποιες προτάσεις και έγινε όλη αυτή η ιστορία. Αυτός ο άνθρωπος είναι από τον χώρο της μόδας» είπε η Ρεζάν και συνέχισε: «Όταν έλεγαν γιατί δεν μιλάς και δεν το καταγγέλεις… Να σου πω γιατί. Όταν παίρνεις ένα sms που λέει "καλύτερα να βγεις μαζί του γιατί θα σου καταστρέψει την καριέρα και δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα", είναι στα όρια της απειλής και του εκβιασμού».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ για να κάνω τη δουλειά που κάνω και για να χτίσω την καριέρα μου, κοιμήθηκα σε ότι χρώμα και σχήμα καναπέ υπάρχει. Όπου έβρισκα. Τη μια ημέρα είχαμε να φάμε και την άλλη όχι. Αλλά να φτάνεις να λες σε αυτά τα μηνύματα ότι αυτός θα σου καταστρέψει την καριέρα και δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα γιατί σε έχει βάλει στο μάτι και αφού δεν του κάθεσαι, τελείωσε το έργο, εκεί είναι η τεράστια κακοποίηση».