MEDIA

MasterChef: Της κακομοίρας στον εξώστη με πολλά.. «γαλλικά» - «Δρόμο ρε ξεφτίλες»

MasterChef: Της κακομοίρας στον εξώστη με πολλά.. «γαλλικά» - «Δρόμο ρε ξεφτίλες»

Άναψαν τα αίματα στο εξώστη του Master Chef

Χαμός επικράτησε χθες στο Master Chef με την αναμέτρηση να ανάβει «τα λαμπάκια» στους παίκτες. Ο Γιάννης σώθηκε από τη δοκιμασία αποχώρησης, ανέβηκε στον εξώστη ωστόσο ήταν αρκετά θυμωμένος με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καβγάς με πολλά… «γαλλικά».

Πρωταγωνιστές εκτός από τον Γιάννη ήταν η Χριστίνα και ο Ηλίας αλλά και οι φίλοι του 34χρονου πάικτη, οι οποίοι φρόντιζαν να ανάψουν φυτιλιές.

«Έρχεσαι τώρα και να μου δώσεις και το χέρι, ξεφτίλα! Τι έκανε; Θέλει και τίποτα; Θα τα πούμε στο σπίτι! Άμα τον ξαναγ… τον μαλ… τον χοντρό θα του πω εγώ! Φοράει και παντελόνια το μ….! Πάει και αλλάζει την ψήφο για να μην τον «φάει» ο αρχηγός. Δρόμο ρε, ξεφτίλες», είπε ο Γιάννης.

Και συνέχισε… «Πες του να πάει να γαμ… του βλάκα, μωρέ! Δρόμο με τον βλάκα! Δρόμο, βλάκα»

Ο Ηλίας μετά πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον Γιάννης αλλά εκείνος δεν ήθελε να του εξηγήσει και αρνήθηκε επανειλημμένα να του δώσει το χέρι του.

«Δεν θέλω να σου δώσω το χέρι! Δεν σου εξηγώ και τον λόγο, γιατί ποιος είσαι για να σου το εξηγήσω ρε bro; Δεν θέλω να σου δώσω το χέρι! Δεν το σέβεσαι; Έλα προχώρα, δεν θέλω να δώσω το χέρι μου! Δεν γουστάρω, ρε φίλε! Πρέπει να το συζητήσουμε κιόλας; Άντε γιατί δεν πολυμιλάω και με έχετε πάρει για τέτοιο. Προχώρα, έλα πήγαινε! Ρε, άντε τράβα»