MEDIA

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τέμπη: «Να παλέψουμε όλοι μαζί για δικαιοσύνη»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τέμπη: «Να παλέψουμε όλοι μαζί για δικαιοσύνη»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την έναρξη του Happy Day σήμερα, 28 Φεβρουαρίου, αναφέρθηκε στο δυστύχημα αλλά και στα ερωτήματα γονέων και συγγενών που έχουν μείνει αναπάντητα

Τέμπη, ένας χρόνος από την εθνική τραγωδία με τους 57 νεκρούς. Η Ελλάδα «παγώνει» και τα ερωτήματα για τους συγγενείς των θυμάτων παραμένουν...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την έναρξη του Happy Day σήμερα, 28 Φεβρουαρίου, αναφέρθηκε στο δυστύχημα αλλά και στα ερωτήματα γονέων και συγγενών που έχουν μείνει αναπάντητα.

«Καλημέρα αγαπημένη μας παρέα. Η σημερινή ημερομηνία είναι πολύ σημαντική για όλους μας, είναι ημέρα μνήμης. Ημερολογιακά κλείνουμε ένα χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών. 57 ψυχές περιμένουν δικαίωση που δεν έχει έρθει. Είδα αποσπάσματα από την συγκλονιστική συνέντευξη της κυρίας Καρυστιανού όπου ζητά απαντήσεις και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί υπάρχουν συνεχείς αναβολές και απλά έχουν προφυλακιστεί κάποιοι άνθρωποι ως εξιλαστήρια θύματα, γιατί όπως λέει και η ίδια, δεν μπορεί ένας σταθμάρχης και η επάρκειά του να περικλείει όλες τις ευθύνες».

«Θέλω να ξέρετε ότι εμείς εδώ σαν εκπομπή πολύ υπεύθυνα και συνειδητά να φωτίζουμε κάθε νέα πληροφορία που έρχεται γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτό που συνέβη. Και να παλέψουμε όλοι μαζί, χέρι χέρι μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη» σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.