MEDIA

Σκληραίνει ο ανταγωνισμός στην prime time – Survivor και Ψυχοκόρες βάζουν δύσκολα

Σκληραίνει ο ανταγωνισμός στην prime time – Survivor και Ψυχοκόρες βάζουν δύσκολα

Με αλλαγές θα ξεκινήσει η επόμενη εβδομάδα στους τηλεοπτικούς σταθμούς…

Το δεύτερο μισό της σεζόν κυλά αλλά τα στελέχη αποδεικνύουν ότι δεν παρατούν τα όπλα! Είναι αποφασισμένα να πειραματιστούν με αλλαγές και προσθήκες, προκειμένου να κερδίσουν την πρωτιά και να δυσκολέψουν τους αντιπάλους.

Στο μέτωπο του ΣΚΑΪ, οι ιθύνοντες παίζουν με το δυνατό τους χαρτί που δεν είναι άλλο από το «Survivor». Έτσι, από την ερχόμενη εβδομάδα, το «Survivor» θα προβάλλεται και τα βράδια της Πέμπτης. Με πέντε επεισόδια, πλέον, το ριάλιτι επιβίωσης θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη σταθερή του πορεία και να χαρίσει στο κανάλι του Φαλήρου νούμερα τηλεθέασης που φέτος δεν φέρνει κανένα άλλο πρότζεκτ.

Η σειρά εποχής «Πανθέοι», που από καθημερινή έγινε εβδομαδιαία παραγωγή στις αρχές του 2024, αλλάζει ξανά ζώνη. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΚΑΪ, το σίριαλ θα παίζεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 18.40.

Την ίδια ώρα, στον ΑΝΤ1, ρίχνουν στην αρένα τις «Ψυχοκόρες» από την Τετάρτη 6 Μαρτίου. Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, η σειρά αποθεώθηκε από τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+ και τους κριτικούς και αναμένεται να συγκινήσει το κοινό που αδημονεί για την προβολή.

Με αυτή την κίνηση, οι άνθρωποι του Αμαρουσίου, «κόβουν» ένα επεισόδιο από τη «Μάγισσα» αλλά και από το σίριαλ «Ο πρώτος από εμάς» δείχνοντας το πόσο επενδύουν και πιστεύουν στις «Ψυχοκόρες». Στα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς εποχής, μάλιστα, θα μεταφερθούμε στο 1950, στην Κρυοπηγή Θράκης.

Η οικογένεια Πολύζου αρραβωνιάζει τη μεγαλύτερη κόρη, τη Μαρίκα. Η χαρά της οικογένειας, όμως, τελειώνει απότομα όταν η περίθαλψη ενός νεαρού αντάρτη οδηγεί στην εξορία τον πατέρα και η μητέρα αρρωσταίνει βαριά από τον καημό της. Πριν πεθάνει, ορκίζει τη Μαρίκα να μη χωρίσει ποτέ από τις αδελφές της, τη Βασιλική, τη Φρόσω και τη Δεσποινιώ. Η φτώχεια, όμως, τις αναγκάζει να μετακομίσουν στην Αθήνα ως ψυχοκόρες σε εύπορες οικογένειες, υπό έναν όρο: να πάνε όλες στο ίδιο σπίτι. Ο όρος αυτός καταπατάται.

Όπως αποτυπώνεται, ο ανταγωνισμός γιγαντώνεται τα βράδια της Τετάρτης και της Πέμπτης και οι τηλεοπτικοί αντίπαλοι έχουν κάθε λόγο να τρομοκρατούνται. «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA, ο «Σασμός» στον ALPHA, αλλά κυρίως το «MasterChef» του STAR, καλούνται πλέον να αντιμετωπίσουν νέα δεδομένα και να δουν πώς θα μοιραστεί η τράπουλα.