MEDIA

Survivor - Αντωνά: «Κάθε μέρα πηγαίνω όλο και πιο απογοητευμένη στον στίβο μάχης»

Survivor - Αντωνά: «Κάθε μέρα πηγαίνω όλο και πιο απογοητευμένη στον στίβο μάχης»

Survivor: Όχι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση οι Κόκκινοι

Η Ασημίνα και η Μαρία Αντωνά θεωρούν ότι οι Κόκκινοι δεν βρίσκονται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Από την πλευρά τους οι Μπλε βρίσκονται σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση με τον Σταμάτη να θεωρεί ότι η αγκαλιά της Σταυρούλας ήταν μια εκδήλωση χαράς, ενώ οι Μπλε θεωρούν ότι το παιχνίδι τούς έφερε πιο κοντά.

«Βόμβα» σε Διάσημους και Μαχητές βάζει ο Ατζούν

Το κάκιστο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στους κόλπους των δύο ομάδων θέλει να εκμεταλλευτεί - σύμφωνα με πληροφορίες - ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Τούρκος παραγωγός του Survivor πρόκειται να αλλάξει τις ομάδες ώστε να φέρει αντιμέτωπους πρώην φίλους που έχουν αργήσει να συγκρούονται προκειμένου να τους φέρει σε... ολομέτωπη επίθεση.

Καταρχήν η πρώτη κόντρα που θέλει να εκμεταλλευτεί είναι αυτή που πάει να δημιουργηθεί ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Αν τελικά οι δύο τους βρεθούν σε αντίπαλες ομάδες οι μεταξύ τους μονομαχίες θα φέρουν εντάσεις που σίγουρα θα ευνοήσουν την τηλεθέαση.

Επίσης παίκτες που έχουν τσακωθεί, όπως ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Γιάννης Περπατάρης όταν γίνουν αντίπαλοι θα έχουν και μεγαλύτερη έχθρα.

Κάτι ανάλογο θέλει να κάνει και για την κλίκα που έχει γίνει στους Μαχητές. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε χωριστά Τζέιμς Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή.