MEDIA

My Man Can: Έρχεται στον ΣΚΑΪ – Ο επικρατέστερος παρουσιαστής και οι λεπτομέρειες

My Man Can: Έρχεται στον ΣΚΑΪ – Ο επικρατέστερος παρουσιαστής και οι λεπτομέρειες

Το πιο διασκεδαστικό game show επιστρέφει στο κανάλι του Φαλήρου το επόμενο διάστημα

Το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς κυλά για τον ΣΚΑΪ με απόλυτο πρωταγωνιστή, στην prime time, το «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης προβάλλεται πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ το τελευταίο διάστημα τα στελέχη αναζητούσαν κάποιο ακόμη πρότζεκτ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, στον προγραμματισμό θα ενταχθεί το game show «My Man Can». «Το τηλεπαιχνίδι που αγαπά τα ζευγάρια και λατρεύουν οι τηλεθεατές σε περισσότερες από 30 χώρες, επιστρέφει, σύντομα, στον ΣΚΑΪ. ΜΥ ΜΑΝ CAN! Ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια που βάζει στο... μικροσκόπιο ζευγάρια που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον και καλούνται να το αποδείξουν, περνώντας μέσα από τις πιο ευφάνταστες πίστες. Σε κάθε επεισόδιο, τα ζευγάρια υποβάλλονται σε απολαυστικές δοκιμασίες που απαιτούν θάρρος, αντοχές και αποκαλύπτουν πόσο καλά γνωρίζονται –ή όχι. Οι γυναίκες στοιχηματίζουν πάνω στις ικανότητες των αντρών ενώ οι άντρες επιστρατεύουν τόλμη και ευφυΐα, στις πιο... «δεν-το-έχω-με-τίποτα» δοκιμασίες, αλλά και ερωτήσεις γνώσεων. Ποια γυναίκα ξέρει τον σύντροφό της καλύτερα; Έχει ποντάρει σωστά; Ποιος άντρας μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα κάτω από πίεση; Και τι θα αποκαλυφθεί μπροστά στα μάτια μας για τις σχέσεις μεταξύ τους; Γέλιο, αγωνία και μεγάλη δόση τρέλας σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά τηλεπαιχνίδια», αναφέρεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το show θα κάνει πρεμιέρα τη φετινή σεζόν ενώ επικρατέστερος παρουσιαστής είναι ο Φάνης Λαμπρόπουλος. Ο ίδιος, μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις είχε πει με τον δικό του τρόπο και άφθονο χιούμορ: «Καλή επιτυχία να μου πείτε. Καταλαβαίνεις ότι πίσω από αυτά κρύβονται συμφέροντα και συμβόλαια εκατομμυρίων. Δεν μπορώ να πω πολλά. Μακάρι να γίνει. Βέβαια, μιλώ με πολλά κανάλια. Καμία φορά δεν πρέπει να λες ότι έχεις κλείσει, αλλά όλα καλά. Δεν μπορώ να βγω και να πω κάτι δημόσια γιατί υπογράφονται μέσα ρήτρες. Είμαι καινούριος σε αυτό και άμαθος και δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι. Αν γίνει οποιοδήποτε τηλεπαιχνίδι, ξέρουμε ότι είμαι ο κατάλληλος παρουσιαστής. Χωρίς να έχω κάνει τηλεόραση, νομίζω πως θα το κάνω καλύτερα από ότι θα το έκανα πριν τρία χρόνια».