Παράδεισος των Κυριών, Ψυχοκόρες, Ναυάγιο και spoilers σε όλες τις αγαπημένες σειρές

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά στη μικρή οθόνη, με επεισόδια σειρών που θα καθηλώσουν
Παράδεισος των Κυριών, Ψυχοκόρες, Ναυάγιο και spoilers σε όλες τις αγαπημένες σειρές
5'

Αυτή την εβδομάδα, μία ακόμη σειρά -η «Παραλία»- αποχαιρετά το κοινό την ίδια στιγμή που οι περισσότερες παραγωγές μυθοπλασίας βρίσκονται στο απόγειο των εξελίξεων και των ανατροπών.

Ο Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Ο Λεβί συγκλονίζει τον Σίμο με τις αποκαλύψεις του. Είναι έτοιμος ο Σίμος να δεχτεί την τραγική αλήθεια για τη Βικτώρια και την πλεκτάνη, που άλλαξε τις ζωές όλων τους ή θα εξακολουθεί να τη θεωρεί το μεγάλο θύμα αυτής της ιστορίας; Η Βικτώρια μπορεί να απέδρασε από τη φυλακή, αλλά είναι εγκλωβισμένη στο κρησφύγετο της καθώς κάθε κίνηση του Δημοσθένη παρακολουθείται πια από τους συναδέλφους του. Η αποφυλάκιση του Ρένου και η επιστροφή του στο σπίτι του αλλάζει τα δεδομένα για την οικογένεια Γιαννόπουλου καθώς θα πρέπει να βρουν πού θα μείνει η Γεωργία με το μωρό της… Ο Σίμος αρνείται να του μιλήσει, ο Ρένος θυμώνει και είναι έτοιμος να προβεί σε αποκαλύψεις.

Σασμός, ALPHA 21.00

Παύλος, Τηλέμαχος, ανησυχούν πως ο Μανούσος Μουντάκης θα πάρει εκδίκηση για τον ξάδερφό του. Ο Αντώνης φοβάται ότι η αποκάλυψη πως ήξερε την εμπλοκή της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου και την κάλυψε θα προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στη σχέση του με τη Μαρίνα.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν την Αντωνία και την οδηγούν στο Αστυνομικό Τμήμα για τον φόνο της Αλκμήνης. Ο Κουράκος την ανακρίνει κι εκείνη παραδέχεται αμέσως την ενοχή της. Το καινούργιο «θύμα» της Κούλας κλέβει τις εντυπώσεις, η Αρετή και η Ασπασία είναι ενθουσιασμένες με τον 82χρονο άνδρα. Η Χρυσούλα πηγαίνει στην τράπεζα για να καταθέσει τα μετρητά που πήρε από την Αννα και τον Πότη κι εκείνη την ώρα ένας ληστής τής αρπάζει την τσάντα με τα χρήματα. Η Βασιλική ρωτάει τον Μιλτιάδη αν του αρέσει η Θεοδώρα και η απάντησή του της δίνει ένα τελείως διαφορετικό μήνυμα. Οι τύψεις τρώνε την Ισμήνη, η οποία πιστεύει ότι έπρεπε να σώσει την Αλκμήνη, καθώς είχε δείγματα ότι η Αντωνία είχε υπερβεί τα όρια στο παρελθόν. Μετά τα γεγονότα, ο Ορέστης παίρνει μια σοβαρή απόφαση που αφήνει τον Γιώργη άφωνο… Η Αγγελική συνεχίζει να αισθάνεται πόνο στην κοιλιά, αλλά ο Μάνος δεν την πιστεύει και, τελικά, η μικρή χάνει τις αισθήσεις της.

Οι Ψυχοκόρες, ΑΝΤ1 21.00

Το μωρό της Φρόσως γίνεται καλά και ο Νάτσης, έπειτα από μια στιγμή αδυναμίας, αποφασίζει να τη διώξει, όπως του ζητά συνεχώς η Ευανθία. Στο μεταξύ, ο Λούης παραφυλάει το σπίτι για να εκδικηθεί. Ο Σώτος λέει στη Νέλλα πως χώρισε με την Πένυ και τσακώνεται με τη Μαρίκα, γιατί θεωρεί πως εκείνη έπεσε τόσο χαμηλά και της έδωσε το γράμμα. Ο Καδρής αποσύρει τη στήριξή του στον Κοσμά κι εκείνος συγκρούεται με τον γιο του. Η Μάγια ζητά από τη Βικτωρία να της βρει νέα ψυχοκόρη. Η Λένα και ο Σπύρος μαθαίνουν μια πολύ σημαντική πληροφορία για τον Αρδίτη. Ο Ερμής και ο Ιάκωβος εκπαιδεύονται στα χαρτιά. Η Δεσποινιώ πηγαίνει για φωτογράφιση στον Σπετσιώτη.

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Ενώ οι έρευνες για τον δολοφόνο του Σταύρου φαίνεται να οδηγούν σε αδιέξοδο, ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να συνάψει συμφωνία με τον ίδιο τον...διάβολο, προσπαθώντας έτσι να φτάσει στα ίχνη του εκτελεστή. Ο Αλέκος δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του πρόταση στον Δημήτρη, η οποία για άλλη μια φορά θα τον φέρει αντιμέτωπο με τις αξίες και τα ιδανικά του. Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Σταύρου και εν μέσω του θρήνου που βιώνουν όλοι, ο Αντώνης γίνεται προάγγελος...κακών μαντάτων.

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Οι πληροφορίες του Γράντου προκαλούν τον θυμό τόσο του Διονύση όσο και του Σήφη, οι οποίοι αναμένουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, ενώ την ίδια στιγμή ένα γράμμα από τον… άλλο κόσμο αλλάζει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον ένοχο της υπόθεσης δολοφονίας της Ρηνιώς. Η διαδήλωση των χίπηδων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά καταλήγει σε μια σύγκρουση ανάμεσα στους χωριανούς και τα μέλη του κοινόβιου. Παράλληλα, ο Δημητρός απελευθερώνεται από το ψυχιατρείο και φτάνοντας στα Μάταλα διαπιστώνει πως το πατρικό του σπίτι είναι εγκαταλελειμμένο, καθώς η τύχη της μητέρας του αγνοείται.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει. Η Στέλλα προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του Ιπποκράτη για να είναι κοντά στην Ειρήνη, αλλά κανένας από τους δύο δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα τον άλλο. Ο Πέτρος και η Ευγενία βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να κάνουν τον Ιπποκράτη να ομολογήσει τον φόνο της Κλαίρης. Η Αλίκη προτείνει συνεργασία στον Δημοσθένη, ενώ ο Παντελίδης κάνει ό,τι μπορεί για να τον πείσει να παραιτηθεί. Ο Όθωνας μαθαίνει ότι ο Μάκης και η Λίνα χώρισαν και κάνει αμέσως την κίνησή του. Η Θοδώρα, μην αντέχοντας άλλο την πίεση των γονιών της, τα λέει όλα στον Μάκη και του ζητάει να κατέβει στην Κρήτη να βοηθήσει.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή