MEDIA

Αποκάλυψη - βόμβα στο Survivor: Ποιοι παίκτες έπαιρναν φαγητό... απ' έξω;

Αποκάλυψη - βόμβα στο Survivor: Ποιοι παίκτες έπαιρναν φαγητό... απ' έξω;

Άνω - κάτω στο Survivor - Όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης παίκτες από τις δύο ομάδες έκαναν επαφές με κατοίκους του Άγιου Δομίνικου και εξασφάλισαν σάντουιτς και ψωμί

Την αποκάλυψη – καταγγελία, την έκανε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού Σάκης Τανιμανίδης ότι κάποιοι παίκτες πήραν, κατά παράβαση των κανονισμών, φαγητό από ανθρώπους εκτός παραγωγής!

Λίγη ώρα μετά στο θέμα παρενέβη και ο Στέλιος Χανταμπάκης, που επιτέθηκε στην παραγωγή με εκφράσεις όπως «δεν τρώμε κουτόχορτο» και «θα παρακαλέσω την παραγωγή αν θέλει να πει κάτι, αυτό να ισχύει».

Ο παρουσιαστής του reality απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση στους παίκτες ότι εάν υπάρξει νέο κρούσμα θα ληφθούν μέτρα – τα οποία ωστόσο δεν διευκρίνησε.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις του Survivor

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε, χθες 20/04/2017 μιλούν μόνο ο Τανιμανίδης, ο Σπαλιάρας από τους Μαχητές και ο Αγγελόπουλος από τους Διάσημους.

Ο Τανιμανίδης αναφέρθηκε σε τρεις περιπτώσεις, κατά τις οποίες παίκτες από τις δύο ομάδες (μία από τους Μαχητές και δύο από τους Διάσημους) είχαν επαφές με κατοίκους του νησιού και κατάφεραν να εξασφαλίσουν σάντουιτς και ψωμί, παραβιάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας επιβεβαίωσε ότι υπήρξε μία περίπτωση, ισχυριζόμενος όμως ότι ο ίδιος δεν είχε καμία εμπλοκή.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος φάνηκε να είναι περισσότερο απολογητικός, ενώ διαβεβαίωσε πως κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί.

Αν και το θέμα τελικώς «λύθηκε» στο συμβούλιο της Πέμπτης, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν θα πυροδοτήσει νέες αντιδράσεις τις επόμενες ημέρες.

Άλλωστε η ανάρτηση που έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης στο προφίλ του στο Instagram από το αεροδρόμιο του Αγίου Δομίνικου, είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί.

xandas

Σχετικές ειδήσεις