MEDIA

Survivor: Ραγδαίες εξελίξεις - Στον «αέρα» ο τελικός

Survivor: Ραγδαίες εξελίξεις - Στον «αέρα» ο τελικός

Survivor:Στο «κόκκινο» η αγωνία στο Survivor με τη «μάχη» να δίνεται σε δύο επίπεδα: Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα κριθεί όχι μόνο ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού, αλλά και το μέλλον του ριάλιτι – φαινόμενο!

Λίγο πριν από τον τελικό, το ΕΣΡ βρίσκεται ενώπιον απόφασης που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα: να επιβάλει την μετάδοση του Survivor από τις 21:00, να πάει στις... 23:00!

Σύμφωνα με τη «Real News», η απόφαση αυτή τινάζει στον αέρα όλα τα σχέδια του ΣΚΑΪ για τον τελικό του ριάλτι που θα καταλήξει να βγει... μεταμεσονύκτια.

Οι επόμενες κινήσεις του καναλιού σε περίπτωση που αλλάξει ώρα το ριάλιτι, είναι να διαπραγματευθεί ξανά με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, ώστε να χρεώσει μικρότερο κόστος για το επόμενο Survivor.

Την ίδια στιγμή ο ΣΚΑΪ, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διαφυλάξει το προϊόν του ενόψει του τελικού. Απόψε και την Τετάρτη αποχωρούν άλλοι δύο παίκτες, για να μείνουν οι τέσσερις φιναλίστ. Αμέσως μετά την αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο, η τελική τετράδα θα «φυγαδευτεί» σε πόλη της Ευρώπης.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor