MEDIA

Η DPG Digital Media αναλαμβάνει την εμπορική εκμετάλλευση του site του Chef Γιώργου Τσούλη

Η DPG Digital Media αναλαμβάνει την εμπορική εκμετάλλευση του site του Chef Γιώργου Τσούλη

Εμπλουτίζοντας περαιτέρω την ευρεία γκάμα των προτάσεών της προς τη διαφημιστική αγορά, η DPG Digital Media ανέλαβε την εμπορική εκμετάλλευση του μαγειρικούsiteτου γνωστούChef, Γιώργου Τσούλη.

Με αυτήν τη συνεργασία η DPG Digital Media προσθέτει στο εμπορικό portfolio της ένα αμιγώς μαγειρικό Site, προσφέροντας παράλληλα νέες προτάσεις προβολής.

Οι επισκέπτες του σύγχρονου και ανανεωμένου www.giorgostsoulis.com, βρίσκουν πλήθος νέων αναλυτικών συνταγών καθημερινά, με την υπογραφή του δημοφιλούς Chef, κατηγορίες που το καθιστούν εύκολο στην πλοήγηση και χρήσιμα tips που εγγυώνται την επιτυχία εκτέλεσης κάθε συνταγής. Παράλληλα, ο Γιώργος Τσούλης, πρόσφατα εγκαινίασε το δικό του cooking studio στα Μελίσσια, όπου θα γυρίζεται η εκπομπή #ΜηΜασάς που προβάλλεται στο επίσημο YouTube Channel του, θα πραγματοποιούνται οι φωτογραφίσεις για τις συνταγές του Site και cooking workshops καθώς θα αποτελεί και τον χώρο για την παραγωγή ποιοτικού multimedia εμπορικού περιεχομένου.

Ο Γιώργος Τσούλης έχει αναλάβει πολλές βραβευμένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων, έχει μοιραστεί τις μαγειρικές του ικανότητες μέσα από επιτυχημένες και ιδιαίτερα δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ αποτελεί πλέον αγαπημένο πρόσωπο για διεθνή brands. Φέτος θα έχει τη δική του μαγειρική στήλη #tsoulomageiremata, σε πρωινό show νέου μεγάλου καναλιού, ενώ σύντομα θα παρουσιάσει και τη δική του μαγειρική εκπομπή σε ένα πρωτότυπο concept, μέσα από το ίδιο κανάλι.

Για την ανακοίνωση της συνεργασίας αυτής, το Creative Hub της DPG Digital Media, σε συνεργασία με τον Γιώργο Τσούλη, παρουσιάζουν ένα διασκεδαστικό video.

Η DPG Digital Media, μέλος του DPG Group, είναι το πληρέστερο δίκτυο ψηφιακών Μέσων στην Ελληνική αγορά. Με κορυφαίες επιδόσεις στους τομείς του online publishing, web development και digital marketing, η DPG Digital Media κατέχει ηγετική θέση στην ανάπτυξη ποιοτικού περιεχομένου, νέων τεχνολογιών και ευκαιριών για επικερδή ψηφιακά Μέσα και υπηρεσίες υψηλής αξίας, τόσο για τα εκατομμύρια των επισκεπτών όσο και για τους στρατηγικούς της συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε το dpgmedia.gr.