Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ

VIDEO

MEDIA

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσπά: «Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας» (video)

Newsbomb

Στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα φιλοξενήθηκε μέσω skype ο Γιώργος Τσαλίκης.

Με την ιδιότητα του καλλιτέχνη αλλά και αυτή ως αντιδημάρχου Περιστερίου, μίλησε για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν και για τους καλλιτέχνες, να βρεθούν λύσεις ώστε να μην εξαθλιωθούν λόγω της κρίσης που έχει προκαλέσει η επέλαση του κορονοϊού.

«Μέσα μου είναι σαν να υπάρχει μια διχασμένη προσωπικότητα. Από τη μια είναι ο άνθρωπος που έχει την ατομική ευθύνη στο ότι πρέπει να τηρηθούν κάποια μέτρα για να είμαστε υγιείς και από την άλλη υπάρχει και ο λογικός άνθρωπος που λέει ότι πρέπει να ζήσουμε κιόλας. Και αυτή τη στιγμή δεν μιλάω για τους 15-20 προβεβλημένους καλλιτέχνες που ενδεχομένως να μην υπάρχει τόσο σοβαρό πρόβλημα.

Μιλάω για ένα σύνολο χιλιάδων ανθρώπων που αφορούν στην ψυχαγωγία γενικότερα, το θέαμα που πραγματικά θα δυστυχήσουν.

Αυτή τη στιγμή πρέπει σίγουρα να σεβαστούμε τα μέτρα για να είμαστε υγιείς αλλά από την άλλη θα πρέπει να βρούμε βιώσιμους τρόπους για να είναι το κακό όσο το δυνατόν μικρότερο.

Γιατί κακό θα υπάρξει. Νομίζω ότι στο πλαίσιο και της ατομικής ευθύνης αλλά και των ανθρώπων που διοργανώνουν, θα πρέπει να διαφυλάξουμε την υγεία μας.

Είμαστε αυτοί τη στιγμή μπροστά σε αχαρτογράφητα ύδατα. Μιλάμε για μισό χρόνο πλήρους απραξίας για μερικούς», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή με τις δηλώσεις του.