Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Κάτι ξαναψήνεται… με άρωμα Survivor: Ποιοι θα είναι οι πρώτοι παίκτες (vid)

Newsbomb

Το «Κάτι Ξαναψήνεται» με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάθε εβδομάδα, μας συστήνει πέντε μοναδικούς χαρακτήρες που μας ανοίγουν το σπίτι και την κουζίνα τους. Σκοπός τους είναι να εντυπωσιάσουν τους συμπαίκτες τους με το μενού που θα ετοιμάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας.

Την πρώτη εβδομάδα προβολής του, οι διαγωνιζόμενοι θα είναι πρώην παίκτες του τελευταίου Survivor, σύμφωνα με το τρέιλερ. Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα υποδεχθεί τους: Κώστα Παπαδόπουλο, Έλενα Κρεμλίδου, Περικλή Κονδυλάτο, Πάνο Καλίδη και την Χριστίνα Κεφαλά.

Κάθε μέρα, ο εκάστοτε οικοδεσπότης κάνει τα απαραίτητα ψώνια, μπαίνει στην κουζίνα του και ξεκινάει το μαγείρεμα για να ετοιμάσει ένα μενού τριών πιάτων - ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Παράλληλα, οι τηλεθεατές παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το μενού και να προβλέπουν την εξέλιξη της βραδιάς. Στη συνέχεια, ετοιμάζει το τραπέζι και υποδέχεται τους καλεσμένους του. Η Κωνσταντίνα, παρούσα σε όλη αυτή τη διαδικασία, με τις συμβουλές της και τη βοήθειά της, συντονίζει την προσπάθειά του. Η βραδιά ξεκινά και οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι όχι. Στο τέλος, καλούνται να βαθμολογήσουν τη συνολική προσπάθεια του οικοδεσπότη τους και ο ίδιος, από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι συμπαίκτες του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Απούσα η κόρη του Μαργαρίτα από τη Μητρόπολη

Υπόθεση Σεμέδο: Τι αναφέρει η μητέρα της 17χρονης- Το μήνυμα στο Instagram του Σεμέδο και τα βίντεο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται σφοδρές καταιγίδες - Οι περιοχές που θα πληγούν