Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Σασμός Spoiler: Νέες ιστορίες και νέες αφίξεις - Τι θα γίνει με την Βασιλική (vid)

Newsbomb

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η μητέρα της Στέλλας στον Σασμό, μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά του Alpha

Στο πλαίσιο βραδινής εξόδου η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνομίλησε, μεταξύ άλλων, με τη Νεκταρία Γιαννουδάκη από τον Σασμό. Η ηθοποιός που υποδύεται τη μητέρα της Στέλλας στην δραματική σειρά του Alpha ρωτήθηκε αν θα συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο την επόμενη τηλεοπτική χρονιά: «Θα ξέρω αν θα συνεχιστεί ο ρόλος μου σε μία – δύο εβδομάδες. Θα ξεκινήσουν νέες ιστορίες, πιθανότατα θα έχουμε νέες αφίξεις. Θα ήθελα να είμαι, αρκεί να υπάρχει λόγος να υπάρχω» τόνισε.

Παράλληλα, ρωτήθηκε αν ισχύουν τα spoilers που έχουν ακουστεί ειδικά για το ρόλο της Βασιλικής. Η ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά: «έχω ακούσει κάποια πράγματα, κάποια άλλα πράγματα ανατρέπονται σεναριακά αυτή την περίοδο βρίσκονται σε απίστευτες συζητήσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για τη συγκεκριμένη σειρά».

Σασμός Spoiler: Τετάρτη 11 Μαΐου - Επεισόδιο 139

Η Βασιλική ανακοινώνει στο Νικηφόρο και τον Μαθιό την απόφασή της να κάνουν τεστ DNA. Η Μαρίνα πείθει την Αργυρώ να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον Αστέρη. Οι αμφιβολίες για την πατρότητα του Νικηφόρου δεν αφήνουν τον Μαθιό σε ησυχία, την ίδια ώρα που μία νύχτα του παρελθόντος θα ανασύρει αναμνήσεις που είχαν θαφτεί βαθιά. Ο Αντώνης αποφασίζει να σκάψει βαθύτερα στο παρελθόν του Γεράσιμου, την ίδια στιγμή που ο Μανόλης έρχεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με τον καθηγητή Παπαφράγκο. Ένα απρόβλεπτο περιστατικό θα φέρει τον Αστέρη πίσω στο σπίτι των Βρουλάκηδων, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με τη γιαγιά Ειρήνη, ζητώντας εξιλέωση για τις αμαρτίες του.