ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MEDIA

«Καρφιά» Χριστοφόρου σε Θεοφάνους: «Αυτό που είπε για τους ONE το βρήκα μικρόψυχο» (vids)

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους, αλλά και για τους λόγους που έληξε η συνεργασία τους

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε για όλους και για όλα στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Το κεντρικό θέμα συζήτησης υπήρξε ο Γιώργος Θεφάνους και οι αρκετά αιχμηρές δηλώσεις, που έχει ανταλλάξει ο τραγουδιστής και εκείνος. Οι δυο τους σταμάτησαν την συνεργασία τους και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου απάντησε on air σε όλα.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του. Το θεωρώ πολύ άστοχο και αν κρίνω από μένα, δεν είμαι περιορισμένων δυνατοτήτων ούτε κανένα από τα παιδιά. Θα πω ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιλεκτική μνήμη και να κάτσει να τα θυμηθεί καλά. Αν τα πω εγώ πως ήταν τα πράγματα τότε θα μπει η αλήθεια στη θέση της αλλά βαριέμαι

Εγώ αποφάσισα να φύγω από τους ΟΝΕ, δεν άντεχα άλλο, ήταν πολλές οι διαφωνίες με τον Γιώργο. Ήταν και η φιλοδοξία για solo καριέρα, αλλά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ... Σαν αδελφός μου ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους και ακόμα αν βρεθούμε και είμαστε στα καλά μας. Όταν κάτι δεν πηγαίνει άλλο οδηγείται στην καταστροφή αν δεν το σταματήσεις».

«Υπήρχε λόγος να πυροβολήσει τα πόδια του και να πει ξαφνικά από το πουθενά… Βγαίνει και λίγο κακία, λίγο πικρία, λίγο μικρόψυχο το είδα όλο αυτό ότι οι ΟΝΕ ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων. Αυτός τους διάλεξε, όχι εγώ. Με στεναχωρούν όλα αυτά. Κάποια στιγμή έπρεπε να απαντήσω. Γιατί θυμήθηκε να το πει τώρα, μετά από τόσα τραγούδια, από τόσες επιτυχίες; Είχε τόσα οφέλη».

Ροή Ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BEST OF NETWORK

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER