Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

«Σκοτωμός» Γεωργιάδη – Τσίπρα στον ΣΚΑΪ: «Ό,τι δεν σου μάθανε οι γονείς σου, θα στο μάθω εγώ»

Newsbomb

Έντονη αντιπαράθεση, σε προσωπικό επίπεδο, ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιώργο Τσίπρα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Έντονη αντιπαράθεση είχαν Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Τσίπρας στον «αέρα» του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα». Ο υπουργός Ανάπτυξης είχε τον λόγο και ζητούσε να του κατονομάσουν έστω έναν φόρο που μείωσε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, με τον Γιώργο Τσίπρα στο άλλο «παράθυρο» να γελά ειρωνικά.

Σε μια αναφορά του κ. Γεωργιάδη για το πρωτογενές πλεόνασμα «που είχε ως στόχο το μνημόνιο Τσίπρα», ο κ. Γιώργος Τσίπρας απάντησε «εντάξει, το ‘χεις τερματίσει» κι αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού.

«Κύριε Τσίπρα θα σας παρακαλέσω, θα μου μιλάτε με σεβασμό. Δεν είμαστε φίλοι από το δημοτικό οι δυο μας», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ξεκίνησες πολύ καλά. Ψεύτης ο Τσίπρας κλπ…», απάντησε ο Γιώργος Τσίπρας.

«Είμαστε βουλευτές και οι δύο και εγώ υπουργός. Σας παρακαλώ πάρα πολύ να μου μιλάτε με σεβασμό», επέμεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όταν σέβεσαι θα σέβομαι», απάντησε ο Γιώργος Τσίπρας.

«Θα μιλάτε με σεβασμό. Αν δεν σας το μάθανε σπίτι σας, θα σας το μάθω εγώ. Εντάξει;», συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το ύφος αυτό στο σπίτι σου και στη Νέα Δημοκρατία», απάντησε εκνευρισμένος ο Γιώργος Τσίπρας με τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει «Εδώ δεν είναι φοιτητικό αμφιθέατρο, ούτε σας φοβόμαστε κύριε. Με σεβασμό και στον πληθυντικό. Ό,τι δεν σου μάθανε οι γονείς σου θα το μάθεις εδώ».

Κάπου εκεί, όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπάνω, τα πνεύματα ηρέμησαν και η αντιπαράθεση επέστρεψε στο πολιτικό σκέλος φεύγοντας από το προσωπικό...