Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Σασμός Spoiler: Η νεράιδα και το παλικάρι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Newsbomb

Σασμός Spoiler :Ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν την πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής τους. Όλο το χωριό είναι μαζεμένο στο γλέντι του γάμου 

Η Καλλιόπη και η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπά-Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει τη συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι.

Όταν ο Μανόλης μαθαίνει από την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.

Ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν την πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής τους. Όλο το χωριό είναι μαζεμένο στο γλέντι του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής.

Την ίδια στιγμή γίνεται έφοδος του ΣΔΟΕ στο μπαρ του Λευτέρη, με τον Ευθύμη να εξαφανίζεται και να αφήνει τον Πάνο να τα κανονίσει. Παράλληλα η Νάντια γνωρίζει ένα πρόσωπο, που της δίνει μια ελπίδα στην αναζήτησή του πατέρα της και ο Τόλης αποφασίζει να ανοίξει το γράμμα, που άφησε ο Κώστας.

Διαβάστε επίσης:

Από τη «Γη της Ελιάς» στο «Μαύρο Ρόδο»: Τι θα δούμε απόψε στις σειρές

«GNTM»: Η αποψινή δοκιμασία και η παίκτρια που αντιδρά στους κριτές

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ταράζεται από το ραβασάκι του Πέτρου