MEDIA

«GNTM»: Η αποψινή δοκιμασία και η παίκτρια που αντιδρά στους κριτές

«GNTM»: Η αποψινή δοκιμασία και η παίκτρια που αντιδρά στους κριτές
Star TV

Μία νέα δοκιμασία περιμένει, απόψε, τα κορίτσια του «GNTM», αλλά και τους τηλεθεατές του STAR που συντονίζονται στο κανάλι στις 21.00 για να δουν το επεισόδιο.

Το γράμμα, που λαμβάνουν τα επίδοξα μοντέλα, αναφέρεται σε βασιλική ομορφιά, παρελθόν, παρόν και μέλλον και τα μοντέλα αναρωτιούνται για τη δοκιμασία, που τα περιμένει. Χωρίς όμως να καταλάβουν τι θα συμβεί, εμφανίζεται άλλο ένα γράμμα στην οθόνη, το οποίο απευθύνεται μόνο στην Κότυ και τη Μαρία που έχουν το πλεονέκτημα μετά το τελευταίο πλατό. Ποιο είναι το μειονέκτημα που μπορούν να δώσουν στις αντιπάλους τους και πως θα αντιδράσουν οι υπόλοιπες υποψήφιες, στις επιλογές τους;

Στη διάρκεια της προετοιμασίας ο head make-up artist, Μάνος Κατρίνης, περιγράφει, όπως πάντα, στα κορίτσια το μακιγιάζ που θα κάνουν. Η άφιξη στο location της φωτογράφισης συνοδεύεται από επιφωνήματα θαυμασμού, καθώς η βίλα, στην οποία θα φωτογραφηθούν, είναι σαν ένα μικρό ανάκτορο. Καθόλου τυχαία, καθώς ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και ο Χρήστος Μπίρμπας, εξηγούν στα μοντέλα πως η φωτογράφιση είναι εμπνευσμένη από το στυλ της Μαρίας Αντουανέτας και πως το concept αφορά σε beauty campaign εταιρείας καλλυντικών.

Η Mary Vitinaros κάνει την εμφάνισή της ως το ζωντανό reference της εποχής, αφήνοντας τα κορίτσια άφωνα. Στη συνέχεια χωρίζονται σε τετράδες και μετά από κλήρωση τους μοιράζονται τέσσερα συναισθήματα, που θα πρέπει να εκφράσουν στη φωτογράφισή τους. Η δυσκολία μοιάζει να μην έχει τέλος, γιατί παράλληλα με τα βασιλικά ρούχα, τα αξεσουάρ και τις τεράστιες περούκες, τα κορίτσια έχουν να διαχειριστούν και σύγχρονα αντικείμενα της καθημερινής ζωής, τα οποία λειτουργούν ως props στη φωτογράφισή τους. Ο φακός της Όλγας Τζήμου πιάνει τις καλές στιγμές των μοντέλων, παρόλο που οι περισσότερες φαίνονται να δυσκολεύονται πολύ.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τα μοντέλα στο πλατό του «GNTM 5» με guest κριτή την Αρετή Ντάρμα, ιδιοκτήτρια fashion PR agency. Οι κριτές κρίνουν τα μοντέλα, με κάποιες υποψήφιες ακούν διθυραμβικά σχόλια και κάποιες πέφτουν στα…Τάρταρα. Η κριτική, που ασκείται σε μία υποψήφια, προκαλεί την έντονη αντίδρασή της αφού αποχωρεί προσβεβλημένη από το πλατό, με τους κριτές να την ακολουθούν για να εξακριβώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Στο bottom two, δύο κορίτσια διεκδικούν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Ποια θα καταφέρει να αποδείξει ότι έχει τελικά το γερό στομάχι, που απαιτεί η δουλειά ενός μοντέλου;