Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Σασμός: Οι αξέχαστες στιγμές του Μαθιού και της Βασιλικής

Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη

Σασμός: Ο έρωτας του Μαθιού και της Βασιλικής που πέρασε από «σαράντα κύματα» θα  μείνει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια από την περσινή κιόλας τηλεοπτική σεζόν είναι η Βασιλική και ο Μαθιός, που ενσαρκώνουν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος. Ο έρωτας των δυο ηρώων στη σειρά του Alpha έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο σε κάθε επεισόδιο ανυπομονεί να τους δει.

Έπειτα από αρκετές δυσκολίες, εμπόδια και φονικά, ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο της Πέμπτης, ενώ την Δευτέρα παρακολουθήσαμε το γαμήλιο γλέντι. Δεν χωρά αμφιβολία πως ο γάμος τους ήταν αυτό που περίμενε περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθήσει, έχοντας έτσι μια μικρή «κάθαρση».

Λίγο μετά τη δολοφονία του Στεφανή, η Βασιλική και ο Μαθιός ήρθαν για πρώτη φορά κοντά και αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί.

«Τίποτα δεν θα μας χωρίσει πια. Δεν πρόκειται να σε πιέσω. Δεν θα το έκανα ποτέ. Θα περιμένω όσο χρειαστεί. Ξέρω να περιμένω. Βασιλική; Περίμενα 20 ολόκληρα χρόνια, μπορώ να περιμένω άλλα τόσα», είπε ο Μαθιός στην Βασιλική.

«Όλη μου η ζωή μακριά από σένα. Να παλεύω όλη μέρα, να σε βλέπω και να σκέφτομαι όχι δεν πρέπει, όχι δεν πρέπει. Αυτός είναι ο άνδρας σου, αυτός που με κορόιδευε, αυτός που ήθελε να με εγκαταλείψει, αυτός με βασάνιζε. Πώς να γυρίσω τον χρόνο πίσω Μαθιό; Πάρε με», ήταν η εξομολόγηση της Βασιλικής στον Μαθιό.

Το επεισόδιο της περσινής σεζόν που είχε μείνει αξέχαστο στο τηλεοπτικό κοινό ήταν όταν ο Μαθιός εισέβαλε στο σπίτι της Βασιλικής και την φίλησε παθιασμένα. Η Βασιλική είχε πει το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Μαθιός.

Ο γάμος του ζευγαριού

Ο Μαθιός και η Βασιλική αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, με τους αγαπημένους τους να βρίσκονται στο πλευρό τους. Μια από τις πιο συγκινητικές και όμορφες στιγμές μέσα στις 2 σεζόν του Σασμού.

Σχετικές ειδήσεις

Σασμός: Ποιο είναι το θύμα δολοφονίας που αποκάλυψε η Ευγενία Σαμαρά;

Σασμός Spoiler: Η νεράιδα και το παλικάρι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Ο Σασμός έγινε Μάγισσες της Σμύρνης και το κοινό τα έχασε